Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivel töltenéd legszívesebben az év utolsó és a 17'- es év első napját?
Figyelt kérdés
2016. dec. 31. 21:45
11/23 anonim válasza:
Nos, Egy jobb világ címűt néztem este, dán film. Elég jó kis film volt. Aztán szedem a Café de Flor-t is, de azt majd holnap nézem meg szerintem. Köszi ;)
12/23 A kérdező kommentje:
Mind kettőt dícsérik, de Te mit köszönsz??
2016. dec. 31. 22:32
14/23 A kérdező kommentje:
Jaa. :D Nincs mit. :) az " Egy jobb világ " - a könyv alapján készült ?? :)
2016. dec. 31. 22:38
16/23 A kérdező kommentje:
Semmi gond. :) tervben van, elolvasni..
2016. dec. 31. 22:51
17/23 anonim válasza:
Majd írj róla véleményt légy szíves, mert lehet, hogy akkor én is elkövetném ezt a tettet. :)
18/23 A kérdező kommentje:
Rendben! :) Csalódottan láttam valamelyik nap, hogy a kedvenc boltomban, " előrendelhető " a státusza. Szóval vagy más bolt, vagy könyvtár! De most egy könyvben benne vagyok ( Kaptam! ) utána fogom beszerezni!
2016. dec. 31. 22:59
19/23 A kérdező kommentje:
" Csajos könyvet " olvasok most! :) nem nyálas. Érzelmes, erőt adó, humoros, kis történet! :)
2016. dec. 31. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!