Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A bikinivonatlnál a bőr miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bikinivonatlnál a bőr miért barnább?

Figyelt kérdés
Nem csak ott hanem a környékén és a fenekem körül is. Kérlek értelmes választ adjatok!:D Másnak is olyan? Ez baj? Engem nagyon zavar kicsit arra emlékeztet, mintha koszos lennék pedig nem vagyok.
2010. máj. 3. 20:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

nekem is olyan és a legtöbb embernek,mert ott vékonyabb a bör,nálam az akkor van ha szoliba járok,és hamarabb megfogja ott ,mert vékonyabb a bör,nyugi,semmi bajod

24l

2010. máj. 3. 20:52
 2/11 anonim ***** válasza:
hát azt nem tom, fehér kéne lenni, mert hogy le égsz körülöte, de lehet, hogy érzékeny a böröd vagy nem kap elég fényt!!
2010. máj. 3. 20:53
 3/11 anonim ***** válasza:
Mer' éjjel mikor alszol a pinakobold oda jár ki kakálni.
2010. máj. 3. 20:58
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem meg a combom barnább, engem is zavar, de nem tudok mit tenni.
2010. máj. 3. 20:58
 5/11 A kérdező kommentje:
20:58-as én már rég nem hiszek a pinakoboltban!!xD Köszönöm a válaszokat!:) Aki olvassa és tud hozzá szólni jöhet még.:D
2010. máj. 3. 21:03
 6/11 anonim ***** válasza:
Bikinivonatlnál Helyesírás helyesírás
2010. máj. 3. 21:17
 7/11 anonim ***** válasza:
jaja:D bikinivonat? az milyen lehet:D ?
2010. máj. 3. 21:32
 8/11 A kérdező kommentje:
Bocsi gyorsan akartam írni és elgépeltem, de azt hiszem így is értitek.:D Ha mégse ott más problémák vannak. xD
2010. máj. 3. 21:35
 9/11 anonim ***** válasza:
jaj ne kabd már fel a vizet,mi válaszolok elszoktunk hülyülni egymással:)
2010. máj. 3. 21:46
 10/11 A kérdező kommentje:
nem kaptam fel nevettem miközbe vissza írtam kimondottam jó hangulatom van:D
2010. máj. 3. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!