Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez vérciki. Most mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez vérciki. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Anyám rajta kapott miközben maszturbáltam. Feküdtem az ágyamon, izgattam a csiklóm és ujjaztam magam.

9körülre kellett volna hazaérnie, ezért az ajtómat nem is zártam be, erre már 8kor itthon volt.

Annyit mondott, hogy jó lenne beszélgetni majd.

De nem is olyan a viszonyunk, mint az olyan anya-lánya kapcsolatban, "mint a barátnők"...egyáltalán nem. Néha elvagyok vele, de komoly beszélgetés sosem volt köztünk. Nem is ez a lényeg. Hogy fogok így a szemébe nézni?:S

Segítsetek..

2010. máj. 3. 20:16
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem olyan gáz,most majd akkor beszéltek.Velem is előfordult már,sőt ez hozott anyuval össze minket,mármint addig nem volt olyan a kapcsolatunk,de azóta.... Szóval minket összehozott,szerintem ülj le vele beszélgetni és légy vele őszinte,nekem bevált.Ha kényelmetlen lenne neked,akkor ne nyíltan modd ki a dolgkjat,hanem írd körbe:dez hülyén hangzik,de nekem már ez is bevált :D
2010. máj. 31. 19:01
 22/22 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy ez magánügy, és nem akarsz beszélgetni róla senkivel. Meg fogja érteni. Legközelebb zárd be az ajtód.
2010. jún. 14. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!