Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha szilveszter alkalmával azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szilveszter alkalmával azt kapnád, hogy 23:00 - tól -->> 00:00- ig beszélgethetnél egy személyel (bárkivel), ott ahol csak szeretnél. Kivel és hol töltenéd?

Figyelt kérdés

2016. dec. 29. 20:53
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Bizonyára elírta.. a Robi Iránt érzett szerelme, úgy megdobogtatta a szívét.
2016. dec. 29. 23:05
 32/37 anonim ***** válasza:
"Mesztelenre" vetkőztette Robi a lelkét :D
2016. dec. 29. 23:07
 33/37 anonim ***** válasza:
Ha bárkit választhatnék, akkor én a világ legcsodálatosabb nőjét választanám (nevet nem írok,nem azért,mert valaki ismerné, ez szinte kizárt, mert nem közszereplő, mégcsak nem is magyar, egyszerűen csak nem akarom kiadni..hátha másnak is megtetszik, ha-ha:)). A helyszín az mindegy,életetem legboldogabb egy órája lenne amit vele tölthetek, bárhol is legyünk..de ha választhatnék, akkor Providencialest mondanám, Turks és Caicos szigetén.. kézenfogva sétálnánk a Grace Bay-n, hófehér homok, türkiz színű víz, naplemente.. a világ legromantikusabb tengerpartján mondanék el neki mindent,amit érzek iránta ^o^♡♡♡
2016. dec. 29. 23:13
 34/37 A kérdező kommentje:

Így van.. :D

Lehet, nem csak Te tudsz hatni a lelkekre.

Különleges kapcsolat lehet az övék. ;)

2016. dec. 29. 23:14
 35/37 anonim válasza:
Anyus es a kerilanyom. a tobbiek velem vannak:)
2016. dec. 30. 00:02
 36/37 anonim ***** válasza:

A kertben, ahol a legjobb gimis bulijaink voltak, a legjobb barátnőmmel, persze melegebb időben, csak sörrel meg olyan tekert cigivel, vaníliás dohánnyal, amilyet 16 évesen szívtunk.

Egyébként nem vagyok nosztalgikus típus, valószínűleg úgyis vele, vagy a barátommal leszek egy házibulin csendesen elvonulva.

2016. dec. 30. 00:57
 37/37 anonim ***** válasza:
Még mindig nem kaptam meg Robit!!
2016. dec. 30. 09:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!