Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan érzem, hogy önző?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan érzem, hogy önző?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat beszélünk és jóban vagyunk. Viszont, mikor chatelünk mindig ő ír rám, ami jól esik, megkérdezi, hogy mi újság meg ilyesmi, és ha azt mondom pl, hogy: hát nem sok jó, akkor van, hogy vissza se kérdez.

Nem is ez zavar, csak utána kb abból áll a több órás beszélgetésünk, hogy az ő gondjairól, bajairól, problémáiról beszélgetünk.

Tehát jogos, hogy úgy érzem, csak az fontos, ami vele történik és engem lesz.ar?

2016. dec. 28. 22:01
1 2
 1/12 Kenzo Tenma ***** válasza:
100%
Szerintem próbáld ki azt, hogy leírod, hogy konkrétan mi van veled. Ez a nem sok jó nem valami szimpatikus válasz.
2016. dec. 28. 22:03
 2/12 A kérdező kommentje:

Véletlenül kitöröltem azt a részt, hogy ő egy fiú.

#1 Köszi, megfogadom.

2016. dec. 28. 22:05
 3/12 Kenzo Tenma ***** válasza:
100%
Na jó az is igaz, hogy ha órákon át csak róla van szó az sem helyénvaló.
2016. dec. 28. 22:05
 4/12 A kérdező kommentje:

Igen, tudom, ezért bánt, mert egyébként az mondja, hogy ő kedvel és, hogy szívesen beszél velem.

Viszont egyikünk sem akar semmit a másiktól, de jól esne, ha barátilag sem lenne "önző".

2016. dec. 28. 22:06
 5/12 Kenzo Tenma ***** válasza:
Persze, nyilván. Talán az beválik, ha kicsit felhívod a figyelmét valami konkréttal a beszélgetés elején. Meg közben is írhatsz magadról az ő dolgaira való reagálás mellett.
2016. dec. 28. 22:11
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot! Megfogadom.:) Hátha beválik.
2016. dec. 28. 22:13
 7/12 anonim ***** válasza:

Ő negkérdezi, hogy mi van veled, erre te meg nem adsz semmilyen éppkézláb választ. Adjál rendes választ, akkor tudtok majd arról beszélgetni, Meg a beszélgetés során te is ugyanúgy bedobhatnál saját témákat is.

Vagy most komolyan nem értem, hogy tényleg az lenne itt az elvárás, hogy helyetted is ő dobálja fel a veled kapcsolatos témákat?

2016. dec. 28. 22:15
 8/12 A kérdező kommentje:
#7 Nem, teljesen igazad van...rájöttem, hogy nem így kellene vele beszélgetni :/
2016. dec. 28. 22:24
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül önző, csak lehet úgy van vele, hogy ha meg akarnád osztani vele, akkor elmondanád konkrétabban. De mivel nem teszed, annak ellenére, hogy ő megnyílt neked, úgy gondolja, hogy magadnak való vagy picit, nem szívesen beszélsz részletesebben a problémáidról. Ha valamit el szeretnél mondani, akkor tedd meg. Ez csak egy kis kommunikációs probléma, amit könnyű kezelni, semmi több :)
2016. dec. 28. 22:28
 10/12 A kérdező kommentje:

#9 Rendben, köszi:)

Feltétlen változtatok rajta. :)

2016. dec. 28. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!