Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem, hogy önző?
Nagyon sokat beszélünk és jóban vagyunk. Viszont, mikor chatelünk mindig ő ír rám, ami jól esik, megkérdezi, hogy mi újság meg ilyesmi, és ha azt mondom pl, hogy: hát nem sok jó, akkor van, hogy vissza se kérdez.
Nem is ez zavar, csak utána kb abból áll a több órás beszélgetésünk, hogy az ő gondjairól, bajairól, problémáiról beszélgetünk.
Tehát jogos, hogy úgy érzem, csak az fontos, ami vele történik és engem lesz.ar?
Véletlenül kitöröltem azt a részt, hogy ő egy fiú.
#1 Köszi, megfogadom.
Igen, tudom, ezért bánt, mert egyébként az mondja, hogy ő kedvel és, hogy szívesen beszél velem.
Viszont egyikünk sem akar semmit a másiktól, de jól esne, ha barátilag sem lenne "önző".
Ő negkérdezi, hogy mi van veled, erre te meg nem adsz semmilyen éppkézláb választ. Adjál rendes választ, akkor tudtok majd arról beszélgetni, Meg a beszélgetés során te is ugyanúgy bedobhatnál saját témákat is.
Vagy most komolyan nem értem, hogy tényleg az lenne itt az elvárás, hogy helyetted is ő dobálja fel a veled kapcsolatos témákat?
#9 Rendben, köszi:)
Feltétlen változtatok rajta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!