Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 evesen normalis hogy jobban orulnek egy olyan lanynak akivel eltudok beszelgetni mint egy olyannak akivel jo lenne a szex?
Inkabb lelkis vagyok es a szex nem igazan erdekel, annak ellenere hogy 19 vagyok nem erzem azt mint mas velem egyidosok hogy mindent ami mozog megkene dugnom.
Beszelgeto partnerre lenne szuksegem de ugye a Tinder meg a tobbi ilyen alkalmazas inkabb csak szexpartner talalasra alkalmas, es nekem az nem eleg.
A kerdes lenyege az hogy ugye nincs velem baj ami miatt a szex nem annyira fontos szamomra ennyi idosen?
Es nem, nem vagyok meleg, se biszex es nem is most jon ki rajtam :D
Hát attól függ mi a normális.
Hogy egy erőd (most már lassan) teljén vagy, és nem akarsz szexelni? Hogy nem fontos neked, hogy szexelj (ami ugye evolúciós szinten a szaporodás alapja) ... hát ez evolúció alapján nem normális.
Amúgy meg, ha a társadalmi átlagot nézzük, akkor SEM normális.
Egy srác lehet lelkizős, de attól még szexelni akarhat.
Amúgy az, hogy sokszor "szerelmet vallanak" neked, mert milyen értékes srác vagy... háááát... Nem inkább a lelki szemetes láda vagy, aki mindent meghallgat és elfogad? Értem, hogy sok lány barátod van, de az csak barát. Nem szerelem vallás. Friendzoneban vagy mindenkinél, és azt hiszed, hogy szerelmes beléd a jónép? Ha egyre megpróbálnál rámozdulni, akkor rájönnél, hogy nem vonzódik hozzád férfiként egyik sem.
Amúgy ok, hogy nem dugsz meg mindent, ami mozog, de vágy a szexre még szerintem kéne, hogy legyen benned.
Aszexuális vagy esetleg?
Ezert van 2 3 fiu baratom. Mert irigy a tobbi :)
Amugy en nalam vannak friendzoneban.
Nem hivnanak at filmet nezni, nem aludnanak velem es hasonlo, csak azert nem fekszek le a legtobbel mert felek a baratsagunk menne ra. Rs nekem nem er annyit 1 dugas.
Attol meg fontosak mert tudok veluk beszelgetni, nem erzem magam egyedul, es nem vagyok szemeteslada sem, mert voltam mar ugy kihasznalva es azota mar tudom kezelni a helyzetet.
Birom hogy ilyenkor a fiuk magukbol indulnak ki :D
De mar nem veszem fel :)
Eleve nincs baj a csajozasommal, veletek ellentetben en voloban valaszokert jarok ide nem azert hogy remenykedjek talalok valami csajt aki megsajnal majd :D
Csak sajnallak titeket :/
Jól reagáltál, kérdező.
A kérdésedre válaszolva: szerintem normális. Egyébként meg ráérsz később élvezni a szexet, ahhoz meg kell érni, fiatalon csak célorientáltan beveti magát az ember az ágyba, később meg érettebb fejjel az egész folyamatot élvezi.
"a Tinder meg a tobbi ilyen alkalmazas inkabb csak szexpartner talalasra alkalmas"
Ez hülyeség. Rengeteg Tinder b infóban odaírják a csajok, hogy ők nem alkalmi szexet meg ilyesmit keresnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!