Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rövid fitymafék? Tobbi lent.
Merev állapotban a bör kb. fél centire eltávolodik a makktól,de lejjeb nem tudom hÚzni.
Ez azt jelenti,hogy rövid a fitymafékem vagy ez normalis?
Eddig más hasonló jellegu kérdésnél az volt a válasz,hogy:ha a makkrol le tudja hÚzni akkor minden rendben.De nálam mint emlitettem ez magátol lecsuszik odáig.
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Húzzatok a francba, ha nem tudtok normális válaszokat írni!!!
Valószínű igen, hogy rövid a fitymaféked.Jó, hogy "lecsúszik" odáig, de gondolom teljesen nem csúszik le.Egy urológus tud segíteni, a fitymafék átvágásával.(ez csak első benyomásra tűnik ilyen brutálisnnak)..De egy költői kérdés, melyik a jobb?:
-Majd valamikor szex közben elszakad,aztán beégsz a csajnál,ráadásul ömlik belőle a vér, és még nagy fájdalommal is járhat.
-Egyszer túlesni rajta egy urológus által végzett műtéten, és attl kezdve semi baj nem lesz vele, ráadásul helyi érzéstelenítéssel érzésteleníteni fogják.
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!