Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a nőgyűlölő férfiak miért nem boldogok?
Figyelt kérdés
Ha annyira gyűlölik a nőket, miért nem örülnek annak, hogy nincs barátnőjül és élnek boldog, kiegyensúlyozott nőmentes életet?
Ha ennyire gyűlölik a nőlet, miért foglalkoznak ennyit velük?
2016. dec. 24. 14:29
2/10 anonim válasza:
Mert gyűlölni, jó dolog.
A gyűlölet tárgyával, folyamatosan foglalkozni kell, mert különben, elhal a gyűlölet is.
3/10 Kenzo Tenma válasza:
Mert aki gyűlöletben él az nem lehet boldog.
4/10 anonim válasza:
Mert nem szerette oket az anyjuk.
5/10 anonim válasza:
Akik itt szidják a férfiakat, miért akarnak pasit?
6/10 anonim válasza:
Mert nem a női nemet utálják, hanem ahogy viselkedik sok nő.
7/10 anonim válasza:
Azért mert szeretnének barátnőt, csak mivel nem jön nekik össze, ezért a célszemélyeket hibáztatják.
8/10 anonim válasza:
Látom a sok szingli kapcsolat építésre képtelen nő végig pontozta a válaszolókat....
9/10 anonim válasza:
Én boldog vagyok nők nélkül. Ugyan kinek kell egy hisztis hárpia nő. :-)
10/10 anonim válasza:
9-es, én spec nem pontoztam, de azért megkérdezem hogy mi jogon ítéled meg az oldalon lévő nőket, anélkül hogy ismernéd őket?
Ezek szerint rólad is lehet mondani csak úgy random dolgokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!