Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ábrándíthatnám ki magamból?
Megpróbálom röviden:
Szerettem volna barátokat/levelezőtársakat szerezni, ezért regisztráltam egy netes oldalra. Kapcsolatot nem akartam, mert se kedvem, se időm nincs hozzá, ezt tisztáztam is mindenkivel. Akadt is egy srác akivel jól elbeszélgettem, és azt hittem a szándékomat is felfogta, de rá kellett jönnöm, hogy nagyon nem...legyen elég annyi, hogy a volt barátnője azért dobta ki mert manipulatív, három hónap után már nálam is belekeveredett a hazugsághálóba. Állítása szerint nem szerelmes belém, de mikor elfeledkezik magáról olyasmiket ír hogy ő bármikor közelebb költözne hozzám, hogy be van tőlem zsongva, illetve már a családja és a barátai is ismernek hallomásból...
Lehet azt értette félre amikor egyszer megkérdeztem hogy van-e megnézni x helyet, és esetleg mellékesen találkozhatna velem. Addig úgy tűnt minden rendben, nem billent el nála a mérleg, és levelezett más lányokkal, akikkel voltak tervei is. Elvileg.... utána mint kiderült a kirándulás nem is érdekelte, csak én, nés nem is volt rajtam kívül senki. Mióta találkoztunk egyre rosszabb a helyzet, hiába éreztettem vele folyamatosan/mondtam meg konkrétan többször is, hogy emberileg bírom, de nem tudnék rá másképp tekinteni. Sőt, buzdítottam is hogy fogadja meg a barátai tanácsát és nőzzön, erre azzal jött most legutoljára, hogy csak egy nő fér a szívébe, és az én vagyok...Már próbálok neki jobban írni, mert ez nem fog jóra vezetni, de egyre jobban tapad, engem meg megőrjít. o,O
Mit csináljak hogy visszájára forduljon a dolog, és ő örülne annak, hogy megszabadulhat tőlem?
HELP!
(25 év körüliek vagyunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!