Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor hogy "illik" lekoptatni egy pasit? Mindenhogy én leszek a rossz?
Igyekszem mindenkivel kedves lenni, de ha egy srác bepróbálkozik nálam, akkor csapdába esek... Ha továbbra is kedves vagyok, akkor nem igazán értik meg a "nem"-et, és tovább próbálkoznak. Ha ennyiben hagyom, továbbra is beszélgetek velük, és nem akarom észrevenni, hogy mit akarnak, akkor rossz vagyok, mert húzom az agyukat. Ha kicsit keményebben mondom meg nekik, hogy NEM, akkor bunkó vagyok. Ha helyből ignorálom őket már kezdeményezésnél, hogy elkerüljem ezt, akkor tapló vagyok.
Van más megoldás? Hogy ne legyek bunkó? Hálistennek nem napi szinten kezdeményeznek nálam, de amikor igen, akkor utána mindig rossz embernek érzem magam :/
Egyértelmű vagyok! Plusz van párom, a nálam kezdeményező pasik 90%-a tudja de nem érdekli, a maradék 10% meg hazugnak hív, ha megmondom, hogy van valakim.
De ha valaki még akkor is nyomul, ha tudja jól, hogy van kapcsolatom, ami szerintem elég egyértelműen nemet jelent, annak nem tudom, mit mondhatnék még.
Volt, hogy részegen hívogattak, meg öngyilkossággal fenyegetőztek, meg ilyenek :/
Sehogy.
Mindenhogy te leszel a rossz, a ri**nc, a felszínes csaj.
El kell engedni. Ne törődj velük.
21/L
Pl egyetemi csoporttársakkal cseréltünk számot, mindenki mindenkivel, onnan tudta. Vagy volt aki elkérte egyik ismerősömtől.
Vagy a te telefonszámodat csak a párod tudja? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!