Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van az emberekkel? Ráírtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van az emberekkel? Ráírtam egy lányra (távoli ismerős) facebookon, hogy "Szia, mi a helyzet? :-) " Erre letiltott!

Figyelt kérdés
Én vagyok ennyire értéktelen személy, hogy dobnak a kukába, vagy az emberek nagy része van megkattanva mostanában? Mi lehet ez?
2016. dec. 21. 12:47
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
46%
Nem tudom milyen nyomulásról pofáznak itt egyesek, a kérdező annyit írt a lánynak, hogy "Szia! Mi a helyzet?". Ez aztán a "nyomulás!" Még a kérdező a hibás, mert amaz volt bunkó. Fogadni mernék egyébként ha a kérdező csinálna egy kamu profilt valami jóképű férfi képével elég lenne annyit írni ugyanennek a lánynak,hogy "Hello". Rögtön egy két oldalast választ kapna. Csináltam már ezt chatrouletten, kép letöltése netről, kamera kikapcs, kép beállítva profil képnek. Érdekes módon rögtön szóba állt velem a német, magyar, angol csaj is.Ennyit erről. Ne mondja nekem senki, hogy nem lehet mit írni egy "szia mi a helyzetre" mert lehet, csak sokaknak az nem mindegy, hogy ki kérdezi ezt. Lehet lepontozni, de ami igaz, az igaz.
2016. dec. 21. 15:55
 22/47 A kérdező kommentje:

Na utolsó, erről beszélek én is....

Kezdem elveszíteni a hitem a nőkben.

2016. dec. 21. 16:09
 23/47 anonim ***** válasza:
37%
De egy ronda, kövér lánynak írtál, vagy olyannak, aki tetszik?
2016. dec. 21. 16:16
 24/47 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem nem érted. A köszönés még nyilván nem nyomulás, de a lányok meg már hozzá vannak szokva, hogy MINDIG így indul az irritáló, nyomulós, követelőzős beszélgetés valami "kedves, rendes sráccal" (legalábbis magukat annak vallják, viccesek), és csak rövidre zárják a témát. Minek húzni az időt?

2016. dec. 21. 16:37
 25/47 anonim ***** válasza:
83%

Szia! Azt hiszem hosszú válaszom lesz. :D Végigmegyek azokon amiket írtál.

Szóval, először csak a kérdés, és nem a válaszaid. Alapvetően, de, bunkóság, sőt, elég súlyos azért, ha belegondolunk. Élőben is elég furán jönne ki, ha ráköszönnél valakire és tüntetőleg sarkon fordulna. Ugyanakkor, bár én nem értek egyet vele, még meg tudom érteni. Főleg, ha egyértelmű, hogy nem érdeklődni akarsz felőle, hanem ismerkedni. Ha nem jössz be neki, akkor ez a mondat tenyérbemászó, főleg, hogy sok ilyet kap egy csinos lány mindenféle férfiaktól, akik nem jönnek be neki. Ilyen mézes-mázos közeledést. Igazán írhattál volna valami bővebbet, mert ez így elég snassz, tipikus. És ha nem jössz be neki, semmi kedve belemenni. Sőt, lekoptatni sincs kedve, a letiltást veszi lekoptatásnak. Ha olyan régi ismerősök lennétek, aki tényleg érdekel és nem ismerkedni akarnál, akkor írtál volna pár sort magadról, mi történt veled, és neki is konkrét kérdéseket szegeztél volna, pl. hogy alakult az életed, látom eljutottál Japánba mint akartad, milyen volt, sikerült-e bejutnod az ENSZ-hez, vagy mit tudom én. De így, ez a mi a helyzet, hát, nem elég színvonalas, főleg, ha távoli ismerős. Társkeresőkön is sok ilyet kapni, meg élőben is. És ha az ember lánya nem érdeklődik, akkor semmi kedve belemenni ilyen hülyeségbe, hogy mi a helyzet. Ez csak közeli ismerősöknél működik, különben úgy is értheti, hogy politikai elemzést kérsz tőle a közel-keleti terrorizmusról. :D

Aztán ott van az a válaszod, hogy ha egy jóképű gazdag kigyúrt ír a lányra... Nos, ha egy olyan ember írja ezt aki bejön egy nőnek, és a nő szingli, akkor legalább van értelme belebonyolódni, de attól még garantáltan ugyanúgy nem tetszik ez az indítás egy nőnek, ha egy távoli ismerős random megdobja ezzel. Egyszerűen nonszensz.

Aztán a 18# válaszod. Igazad van, parasztság, aláírom. Mondjuk nem a virágtaposáshoz hasonlítanám, hanem ahhoz, amit írtam, hogy faképnél hagy szó nélkül. Ez nem (csak) beképzeltség, inkább faragatlanságnak, neveletlenségnek mondanám.

19# ennek semmi értelme, és te itt elkezdesz gonosznak tűnni. Hogy tudod idekeverni azt, amikor még nem volt egyenjogúság? Sok bunkó férfi is van, akik kihasználják a nőket, remélem tudod. Gáz vagy, ne alacsonyodj le.

2016. dec. 21. 16:42
 26/47 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem full nyomi random ráírni valakire.
2016. dec. 21. 16:52
 27/47 anonim ***** válasza:
82%

Ha egy idegen bekopogna, hogy szia kedves

... az kéne még, az ember még a lakásában se legyen biztonságban.

2016. dec. 21. 17:21
 28/47 anonim ***** válasza:
13%
24-es, dehogy nem értem, a kérdező nem valami kigyúrt jóképű alfa fa..om, ezért lett letiltva. Nincs ebben semmi bonyolult,hogy ne lehessen megérteni :) Mielőtt valamelyik okoskodna, hogy én sem írnék vagy beszélgetnék olyan lánnyal,aki em jön be, közlöm,hogy volt már rá példa, személyes találkozásra is, többször is, az első találkozás után megbeszéltük,hogy maradjunk barátok, mindkét részről ez volt a döntés, nem az volt,hogy én szerelmes voltam a csajba, ő belém nem,vagy fordítva. találkoztunk még egyszer, sétáltunk elbeszélgettünk stb. Nők meg mit tudnak, nem néz ki jól,aki rám írt: Töröljük!
2016. dec. 21. 17:24
 29/47 anonim ***** válasza:
74%

Annyira fárasztó már ez. Képzeld, az én pasim se kigyúrt alfahím, sőt, facebookon abszolút nem népszerű, van kemény 1 db képe, amin nagyjából látszik, hogy ő az, oszt kalap.

Ja, hogy ő nem random írogat rá csajokra, hogy mizuka, és utána nem nyekereg, hogy ők a szemetek, így lehet normális kapcsolata... micsoda varázslat! :O

2016. dec. 21. 17:27
 30/47 anonim ***** válasza:
78%
Amúgy valaki írja már meg, hogy miért gondoljátok, hogy a facebook társkereső...
2016. dec. 21. 17:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!