Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek bejönnek a magas (190+ cm) pasik? Ti milyen magasak, alkatúak vagytok?
Figyelt kérdés
Írjátok hány évesek vagytok.2016. dec. 21. 10:13
11/22 anonim válasza:
190 cm felett csak akkor néz ki jól egy pasi,ha ki van gyúrva,mert vékonyan pl nagyon nyurgák :D Nekem inkább a 180 körüliek tetszenek,a 157 cm mellett annál több már hülyén is nézne ki :)
20L vékony alkat (48kg)
12/22 anonim válasza:
Nekem igen... Bár inkább 180-190 között:)
Én 174 cm és viszonylag vékony vagyok (18/L)
13/22 anonim válasza:
bejönnek, én 160 centi vagyok és átlagos alkatú
25L
14/22 anonim válasza:
mekkora mázli h 190 vagyok, kigyurt, jóképű, és nem itt kell punci után kuncsorognom :)
15/22 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönnek. 159 centi vagyok és 48 kg.
16/22 anonim válasza:
Nagyonnagyon!
Bár tényleg úgy, ha kicsit vastagabb a férfi.
170 vagyok
23 éves
18/22 anonim válasza:
Barátom 192 cm magas, barna őzikeszemű, imádom.❤ én 24 éves vagyok, 167 cm magas, szeretem, ha egy férfi mellett tudok felvenni magassarkút. :p
19/22 anonim válasza:
Bár nem érdekel különösebben,de azért kíváncsi lennék melyik az a paraszt aki mindenkit lepontoz azért mert normálisan válaszol az ember egy kérdésre ? :D
20/22 anonim válasza:
#19: Azért pontoznak le benneteket, mert kivétel nélkül érzéketlen felszínes l*****k vagytok. Inkább szóljatok Mengelének, hogy klónozzon le pár százezer 195 centis, 120 kiló színtiszta izom 22 centis farkú álomszép übermensch-t, ha már ennyire nedvesedik a genetikai tökéletességtől ott lent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!