Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok. Ti szoktatok megtartani a régi kapcsolataitokból pl. Valami közös tárgyat. Olyan ajándékot amin kettőtökről van fotó vagy csak simán képeket, bármi ilyesmit?
Megtartottam az emaileket, amikben az ismerkedés elején képeket küldözgettünk egymásnak, mert az is a múltam része. A páromtól sem várnám el, hogy ilyesmit kitöröljön.
Nézegetni nem szoktam, inkább ezzel lenne bajom, ha a párom sokat nézegetné. Amíg nincs ilyen, addig semmi gond :)
Nem, semmit.
Én ha lezárok egy kapcsolatot, mindent összeszedek (igény szerint visszaadom) vagy kidobom-kitörlöm.
Közös fotók lefeleződnek (ha rólam jól sikerült :D )
Ha kaptam valami hasznosat, pl könyvet és írt bele valamit, azt a lapot kitépem (általában ugye az első lap, amin csak a cím meg ISBN szám van. Tehát nem veszít a könyv az értékéből. Ha ruhát kaptam volna azt pedig eladom v odaajándékozom valakinek.
Amúgy az égvilágon semmit nem tartok meg, amit a másiktól kaptam. Nálam a vége, az tényleg azt jelenti, hogy vége és a másik a múlt része lesz.
Lehet kissé beteges, de ez van.
Képünk nem sok közös készült, utálta a fotózást. Asszem, egy van, ami felkerült közösségi oldalra, az azóta is ott van. (Nem szívecskés-szerelmemes, közös élményre emlék. Elfér.)
Ajándékokat mindig csak praktikusakat kaptam, könyvet, dvd olvasót, pendrive-ot. Azokat nem fogom kidobni. Könyvet megcsonkítani sem, ahogy fentebb írták.
Ezen kívül egy szál rózsa van szárítva, ami tőle volt - ez el van dugva az emlékes dobozomba. :) Szintén nem árt senkinek. Maga az emlék a fontos (az volt az első mikor valentinra valakitől kaptam valamit), nem az, hogy konkrétan az exemtől van.
A jelenlegi páromtól először kapott virág is hasonlóan el van téve egyébként. :)
Én megtartanám a dolgokat, amit tőle kaptam.
Nem azért, mert az azt jelentené, hogy még mindig kötődök hozzá, hanem azt, hogy a múltam egy része, azok a dolgok boldoggá tettek.
Én nem kitörölni akarom a múltam, hanem elfogadni, hogy vége.
Fényképeket nem törölök és nem dobok ki. Miért is tenném?
Tárgyakat sem dobok ki csak azért, mert valakitől kaptam.
Ha valakit ez zavar, az jó szűrő arra, hogy nem akarok vele kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!