Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kaptatok már fehérnemüt a párotoktól?
Persze, nem is egyszer. :)
Szeretem a szép, ízléses és összeillő darabokat, de egy pár vadabb is elfér a szekrényben.
Nem hiszed el: azért adja, mert szeretné látni rajtad. Nekik is fontos a csomagolás!
Mondjuk kaptam egy-két darabot azért is, mert letépte az előzőt, és kárpótlásként vett másikat. :D
Persze, férjem rendszeresen szokott nekem venni ilyesmit, van, hogy nincs semmi ünnep és csak úgy hazaállít valamivel, mert neki megtetszett :) .. Neki baromi jó ízlése van. De előfordult már, hogy pólót, nadrágot, kabátot (őszi átmeneti) is vett már nekem és mindig tutira beletalál...de tényleg.. én nőként nem szúrom ki :D
Én nagyon örülök neki, mert én nem szeretek evvel pepecselni, elmenni vásárolgatni, próbálni, stb. így ő "megoldja" ezt a dolgot :)
Miért kaptam? Mert ismeri az ízlésem, mert kedveskedni akar, esetemben pedig amit fentebb írtam.
:)
nálunk az ilyen alapvető, én szoktam örülni neki mindig
ha a párodtól kaptad, nem tudom mi a furcsa benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!