Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már bárkivel, hogy átvert valakit neten keresztül?
"De amúgy ez a célja.. egy kis leckeadás. Később még megköszönik..."
Persze átb@szod őket kihasználod a bizalmukat aztán még azt bizonygatod magadnak hogy jó az amit csinálsz és egyébként is ők a hibásak? lol
Pontosan...
Amúgy, nem is ismered a pontos történetet, szóval addig légyszi ne szólj be.
Felvettem az akkori pasim egy kamumsnre, és másnak adtam ki magam, megbeszéltük a randit, el is jött, erre én vártam ott egy hatalmas pofonnal:S DE legalább megtudtam milyen valójában.
Másik myvipchates:
Felmentem,mert unatkozztam, persze a cam másfelé forditva, kerestem olyat aki épp recskázik(nem nehéz, minden 2. azt csinálja) és elkezdtem neki irni, hogy:
"Szeretném, ha ráélveznél a mellemre, ami lefolyik a hasamon...(enter) és ráfolyik a...(enter) heréimre":D faszikám ott kapkodott, meg takargatta a farkát mire tovább tudott lépni zavarába:D:D:D
Uhh... :\ Szegényke. De legalább tényleg megtudtad milyen valójában..
A másik az nagyon nagy... :DDD
Kérdező 05-02 23:50:
Ha nem lettem volna ugyan ilyen biztos magamban, akkor nem csináltam volna... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!