Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nős férfit szeretek. Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős férfit szeretek. Hogyan édesgessem magamhoz?

Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 22:15
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/353 anonim ***** válasza:
100%
eljárási illeték... nekem mondhatod, ugyanis aztse tudom, mi az. de emberi logikával nézve hulyeséget csinálsz
2010. máj. 10. 00:15
 192/353 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ehhez már nem keres elég jól? Am meg nem a tárgyi tudásra gondoltam ami itt inkább okoskodásnak és önmentésnek hat. De én megyek aludni... Felesleges minden betű... Te már eldöntötted ezt! Lex. Jó8!
2010. máj. 10. 00:16
 193/353 anonim ***** válasza:
88%
nekedis jó8 Lex, igazad van, és egyetértek. kérdező, olvasd át a 20 oldalt, és gondold át a véleményeket :D mentem énis. szia
2010. máj. 10. 00:18
 194/353 A kérdező kommentje:
A 120 ezret arra értettem, hogy minden 3 házasság válással és véget. Ő jól keres és a közös vagyon miatt nem akar elválni.
2010. máj. 10. 00:18
 195/353 A kérdező kommentje:

sziasztok, már én is álmi vagyok.

jó éjt

2010. máj. 10. 00:19
 196/353 anonim ***** válasza:
89%
na akkor meg tényleg ne várj semmit ha csak a pénz miatt van együtt a párjával. ha tényleg szeretne, akkor hozzádmenne egy pár zokniban és alsógatyában.
2010. máj. 10. 00:20
 197/353 anonim ***** válasza:
100%
okés. "jó volt" vitatkozni, bár van egy olyan érzésem, hogy nem jutottunk semmire :D . jóéjt
2010. máj. 10. 00:21
 198/353 anonim ***** válasza:
93%
De most tényleg, neked hogy esne, ha megtalálnád életed párját, akivel boldog vagy és mindennél jobban szereted és jönne egy fiatal kis huszonéves csaj, akinek feltett szándéka, hogy elcsábítsa a szerelmed? Ráadásul nem csak 1-2 kalandra, hanem véglegesen, hogy teljesen széthulljon az addigi közös életetek. Belegondoltál már ebbe, hogy ez mennyire fájna Neked? Hogy mennyire szenvednél, ha szándékosan elszakítanák tőled azt, akit mindennél jobban szeretsz? Ráadásul a feleség sokkal előbb volt mint te, és egyszer őt is szerette szerelemmel. Amúgy meg tényleg, levonhatnád a tanulságot a viselkedéséből, hogy ha ezt meg teszi a feleségével, akkor veled is ugyanúgy megtenné ha együtt lennétek. Nagyon sok dolgot le lehet szűrni a viselkedésből. És hiába áradozol róla, nézd meg egyszer, hogy ő nem egy egyenes ember: kétszínű(hisz mások előtt játssza a mintaapa szerepét, meg hogy ők a tökéletes család) gerinctelen, hazudozik, áltat, becsap téged és a családját is. Mi jót várhatsz egy ilyen embertől, aki így intézi a dolgait? Mert hogy nem tisztességes, az biztos. A viselkedéséből meg hogy hogy hogyan intézi a dolgait tényleg nagyon sok mindent le lehet szűrni, hogy milyen ember. Próbálj egy kicsit a dolgok mögé látni és az érzelmektől elvonatkoztatva végiggondolni, hogy valójban milyen ember is ő, ha ezt teszi a családjával. Ezt veled is ugyanúgy megteszi majd. Kicsit próbáld meg kikapcsolni az érzelmeidet és gondold úgy végig az egészet. És igen, ha annyira szeretne, nem érdekelné pénz meg gyerek meg semmi, hanem elválna és összejönne veled. De nem szeret annyira, ezért kitall mindenféle kifogást, hogy ne kelljen elhagynia a családját. De persze téged azért még megtart szeretőnek, mert jó szórakozás vagy neki, hogy kielégíted a vágyait. Akárhogy is fáj Neked, te csak második vagy. A szerető mindig szerető marad és mindig ő lesz a második. És nagyon-nagyon ritka, amikor egy férfi elhagyja a családját a szeretőjéért. Tényleg nagyon ritka az ilyen eset. Te nem tartozol e ritka esetek közé, mert ha annyira fontos lennél neki, rég otthagyta volna a családját érted. Gondolkodj már egy kicsit! Segítséget kértél és nem veszed észe, hogy tulajdonképpen mindenki segítséget ad, csak épp nem azt, amit te vártál. Mi olyan segítséget szeretnénk neked adni, ami visszaterel a helyes útra és amit ha betartasz, nem fogsz pofára esni és csalódni egy hatalmasat.
2010. máj. 10. 01:35
 199/353 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén megmondom, remélem is hogy az ilyen rib@ancok pofára is fognak esni, de nagyon. Mindenki visszakapja egyszer a gonoszságát. te is.

Ha ilyen emberek járnak a jogra... Szégyen vagy a világnak! A diplomád gondolom nem az eszedét fogod megkapni (mert az már kiderült, hogy nincs) hanem a szűk p...-ért

2010. máj. 10. 07:01
 200/353 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező úgy gondolkodik,mintha 12 éves lenne,nem is tudom,hogyan járhat jogra ilyen felfogással.

Rengeteg válasz jött,aminek 99%-a ellenzi a dolgot,meg is indokolták,miért,és teljesen igazuk van.

Nem kedves,nem a "boldogságodat" irigylik tőled.

Én is voltam hasonló helyzetben,igaz,kamasz lányként,de hidd el,soha nem sül ki jó belőle.

A mostani párom,akivel 8 éve élünk nagyszerű kapcsolatban, "válási árva" volt,összekerülésünk előtt 6 évvel vált el,válásától megismerkedésünkig nem volt senkije,legfeljebb egyéjszakás olcsó kis nők néha.Most csak velem van,tényleg megtaláltam az IGAZIT csupa nagybetűvel.

A nős pasi meg,akivel kamaszként kavartam,azóta teljesen lezüllött.Együtt van még mindig szerencsétlen feleségével,aki még így szakadt alkoholistaként is imádja.A pasi a mai napig félrelép szakadt kocsmai nőkkel,másmilyennek ugyanis már nem kell.

Tudod,örülök,hogy nem hagyta el miattam az asszonyát,mert most én kínlódhatnék egy agresszív alkoholistával.

2010. máj. 10. 07:04
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!