Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nős férfit szeretek. Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős férfit szeretek. Hogyan édesgessem magamhoz?

Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 22:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/353 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem kár volt feltenni ezt a kérdést mert nagyon sokan fognak támadni emiatt.Személy szerint nem akarlak bántani de ez nem változtat a véleményemen az pedig az h ne akarj betolakodni 1 család életébe.1 nös férfi nagyon ritka esetben marad a szeretövel még akkor is ha szét megy feleségével.És szerintem nem éri meg hogy te legyél a család romboló qrva .Én nagyon megégettem magam 1x 1 nös férfival és azóta nagyon kerülöm öket.Soha többet ezt megfogadtam és meg is tartom mert nem csak őt hanem az 1. babámat is elveszítettem miatta.Muszáj volt elvetetnem.Mind1 hosszú.A lényeg h szerintem még most szállj ki míg nem teszel tönkre 1 családot!
2010. máj. 2. 22:26
 12/353 anonim ***** válasza:
95%

Én is megszerettem egy 32 éves nős, 3 gyerekes srácot, én is bejöttem neki, múltkor eléggé rám akart mászni, de én nem hagytam, mert mégiscsak nős, vannak gyerekei, nem teheti tönkre a gyönyörű családját! Nem lehetek én egy ilyen szép család elrontója, ráadásul most született babájuk 2 hónapja!

Nem teheted te sem! Nem törhetsz össze egy családot kényed kedved szerint! Aztán ha más tetszik majd meg, akkor otthagyod az akkorra elvált pasit? És akkor mi lesz vele? Vagy vállalod a felelősséget? Azért is, hogy a felesége kicsinál téged? Biztos kapnál hideget meleget!

2010. máj. 2. 22:28
 13/353 anonim ***** válasza:
63%
Nem tudom, talán úgy, mint a nőtlent??
2010. máj. 2. 22:29
 14/353 A kérdező kommentje:
Nem élnek jól. A felsége egy besavanyodott hárpia.
2010. máj. 2. 22:29
 15/353 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem elöbb kapsz itt alaprajzot a Nemzeti Bank kifosztásához,mint tippeket erre.Ez tényleg semmire nem jó,csak provokálni.Inkább kérdezd meg,hogy az új türkiz tunikádhoz milyen színű szoknyát vegyél fel,abban szívesebben segítenék.
2010. máj. 2. 22:30
 16/353 anonim ***** válasza:
96%
22:26-os vagyok.Én is 20-21 éves voltam akkor és most 23 azóta van mástól egy kislányom.Szal próbálj meg keresni magadnak 1 szinglit.Hidd el h jobban jársz.Ja és nem direkt maradtam töle terhes még mielött valakinek eszébe jut.Söt sokáig azt se tudtam h családja van.
2010. máj. 2. 22:30
 17/353 anonim ***** válasza:
94%
Minden nős hapsi ezt mondja....Ha annyira nem élnek jól akkor mért nem vált el?
2010. máj. 2. 22:32
 18/353 A kérdező kommentje:
A közös vagyon miatt nem vállnak el. Szinte külön élnek, nem sokat vannak együtt.
2010. máj. 2. 22:33
 19/353 anonim ***** válasza:
95%

Vigyázz, mert mellette olyan! Sokszor az jön le így, hogy milyen hülye a feleség, a pasi szegény tök normális (vagy vice versa). Nem látsz bele két ember közös életébe, nagyon megégetheted magad, ha belemászol. Fiatal is vagy, nagy hülyeség lenne szerető státuszba állnod...

Azon kívül mindenki jól leqrvázna...

2010. máj. 2. 22:33
 20/353 anonim ***** válasza:
93%
A Nemzeti Bank alaprajzát, akkor én kérem:-DDD
2010. máj. 2. 22:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!