Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől mondható egy kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől mondható egy kapcsolat komolykapcsolatnak! És az körülbelül mennyi idő alatt mondható még annak?

Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 22:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Amikor komolyan gondolod vele a dolgot. Nem csak egy sima futókapcsolat csókolózással..

És az elejétől fogva, amint leszögeztétek.

2010. máj. 2. 22:10
 2/4 anonim ***** válasza:

első, nem feltétlen! Én teljes mértékig komolytalannak tartom egy barátnőm és pasijának kapcsolatát, pedig több, mint egy éve együtt vannak, komolyan gondolják, tervezik a jövőjüket, csakhogy minden második nap szakítanak, jön hozzám barátnőm sírni, egysze3r az egyik, egyszer a másik szakít, tehát nem feltétlen ez a komoly kapcsolat definíciója, amit a kedves első válaszoló írt!

Számít az is, hogy mióta vannak együtt, milyen a kapcsolatuk, hogyan állnak egymáshoz. Ezt nem lehet pontosan meghatározni, neked kell tudnod, hogy komoly-e a kapcsolatod vagy sem.

2010. máj. 2. 22:14
 3/4 anonim válasza:
Igen, fontos az egymáshoz való viszonyuk is ... de a komoly kapcsolat szerintem olyannal van, akivel el tudod képzelni az életed, közös gyerekeket stb.
2010. máj. 2. 22:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Szerintem a komoly kapcsolat a 2 ember hozzáállásán múlik, hogy ki mit érez a másik iránt. Nem az tesz egy kapcsolatot komollyá, hogy ki hogyan gondolkozik a jövőn mennyi idelye vannak együtt, és ki hányszor szakít a másikkal. Mert sajnos én is kimondtam már 4x hogy akkor szakítsunk, amikor ideges voltam, de ennek a mondatnak nem volt olyan nyomatéka és hirtelen felindulásból jött a számra ez a szó, meg én az elejétől fogva komolynak tartottam a kapcsolatunkat. Véleményem szerint egy komoly kapcsolatot az érzelmek határozzák meg, és nem a tettek!

Üdv: egy válaszoló

2010. máj. 2. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!