Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ha olyan nővel hozna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha olyan nővel hozna össze a sors? (lent)

Figyelt kérdés

Ha egy olyan nővel hozna össze a sors, akinek nagyon fontos a szeretet kimutatàsa a partnere irànt, illetve hogy a partner is viszonozza ezt, mit kezdenétek a helyzettel?

Nem lenne zavaró?

Pl. nagyon bújós nő, olyan akinek fontos a jó szeretkezés napi 1x legalább, aki szeretne titeket kielégíteni orálisan mert szeretne boldoggá tenni, viszont szeretné ha csak úgy ok nélkül odabújhatna és megölelhetne stb.

2016. dec. 19. 23:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Álmaim nője lenne! :-)
2016. dec. 19. 23:55
 2/14 anonim ***** válasza:
Bárcsak lenne egy ilyen barátnőm...
2016. dec. 20. 00:01
 3/14 anonim ***** válasza:
zavaró? imádnám.
2016. dec. 20. 00:02
 4/14 RRR ***** válasza:
boldog lennék és forrón viszonoznám
2016. dec. 20. 00:05
 5/14 anonim ***** válasza:
8%
Hát engem kiver a víz az állandó tapizástól meg ölelgetéstől. Introvertált vagyok, nem bírom, ha sokat fogdosnak. Hála égnek, párom elfogadta. Mások vagyunk, na. Én egy kicsit másabb, mint az átlag.
2016. dec. 20. 00:06
 6/14 anonim ***** válasza:
Dehogy zavaró, sőt el is várnám, hogy mutassa ki az érzelmeit. Nem is tudnék együtt lenni egy ilyen érzelemmentes robottal.
2016. dec. 20. 00:06
 7/14 anonim ***** válasza:
Én a napontát nem tudom, hogy tudnám-e mindig teljesíteni, de máskülönben egyáltalán nem zavaró. :)
2016. dec. 20. 00:13
 8/14 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok és ez neha sok tud lenni de meg ranultam kezelni tudom azt h nekem is es a paromnak is szuksege van neha egy kis "levegore".
2016. dec. 20. 00:22
 9/14 anonim ***** válasza:
Az jó, ha bújós, gyakoriak az érintések, cirógatások, stb., oda-vissza.
2016. dec. 20. 00:22
 10/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon örülnék neki, de amúgy nem tudom, sajnos nem volt még ilyenhez szerencsém.
2016. dec. 20. 02:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!