Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Megérkezett a jó idő Ti szeretitek nyáron a harisnya viselését? Miért tiltják a legtöbb hivatali helyiségben, hogy nyáron a hölgyek harisnya nélkül mezítláb jelenjenek meg?
Van öltözködési etikett is a világon. Ez alapján egy nő mindig viseljen harisnyát, ha hivatalos helyre megy. Nem illik meztelen lábbal hordani a szoknyát, a nadrágot, kivéve persze azok a ruhadarabok, amikhez csak és kizárólag a strandpapucs áll jól. A harisnya viselése így helyes, így illendő és szép. Nem teszkós 100 forintos harisnyát kell venni, ami randa is, és még izzad is benne az ember lányának a lába. Áldozni kell egy-egy jó harisnyára, amiben nem fősz bele, amit észre sem veszel, hogy rajtad van. Rajtam is mindig van harisnya a munkahelyemen, ha nadrág van rajtam, akkor meg bokafix vagy térdfix, de csak a jó - nagyon jó - fajtából. Egy-egy harisnyám már 5-6 éves is megvan, esténként öblítőszeres vízbe beáztatom, és kutya bajuk sincsen. De mondom, egy jó harisnya több ezer forintba is belekerül.
Első voltam
Halál arra aki magassarkút, harisnyát, öltönyt, nyakkendőt kitalálta. :D Modern kínzóeszközök.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!