Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent, ha egy fotós ráír...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, ha egy fotós ráír egy lányra, hogy szívesen fotózná?

Figyelt kérdés
Ez feltétlenül azt jelenti, hogy a lány csinos?
2016. dec. 19. 14:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
62%

És mennyit fizetne a munkádért?

Ja, és igazi fotós nem csak szép embereket fotóz.

2016. dec. 19. 15:35
 12/17 anonim ***** válasza:
39%

Látom van színvonal.

Én fotós vagyok, volt már, hogy kértem meg nőismerősömet, mert egyszerűen arra termett, hogy fotózzák, annak ellenére, hogy nem a tipikus szépség.

Van benne valami, egy igazán vonzó jelenség.

Nem volt se szex, se akt fotózás.

Viszont lett egy király sorozatom, meg neki is magáról.

2016. dec. 19. 16:53
 13/17 anonim ***** válasza:
79%

#12: Te ismerőst kértél meg és nem vadidegenre írtál rá.

Lehet, hogy te tisztességes vagy, de nyilván te is tudod, hogy sokan kihasználnak egy ilyen helyzetet.

2016. dec. 19. 17:06
 14/17 A kérdező kommentje:
Nyilván nem vállaltam pontosan ezek miatt, amiket írtatok, csak szomorú vagyok, mert nagyon szívesen elmennék fotózásra, de az ilyenek miatt már annyira bizalmatlan vagyok, hogy nem fogok :(
2016. dec. 19. 17:11
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem jelenti azt. Rám is írt már fotós, igaz hobbifotós. Mutatott képeket is, mindenféle embert fotóz. Öreget, fiatalt, szépet, csúnyácskát.

Amúgy meg az is lehet, hogy simán megakar dugni...

2016. dec. 20. 00:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Akkor kérj meg valakit, hogy menjen veled. Ha nincs kifogása ez ellen a fotósnak, akkor menj. Ha azt akarja, hogy egyedül menj, akkor meg ne menj.
2016. dec. 20. 00:22
 17/17 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy valamit lát benned.

Próbáld leinformálni!

Sok fotós keres modellt. Csajozáshoz nem szokás fotósfelszerelést cipelni.

Ha nem bízol benne, vigyél magaddal valakit!

2016. dec. 20. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!