Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bízzak meg egy férfiban úgy, ha eddigi életemben csak bizalmatlanságra adtak okot?
Ez kb. olyan, mintha azt mondanád, hogy "miért egyek többet, ha az eddigi ételek egyáltalán nem ízlettek?"
Nyilván kissé kisarkított a példa, de érted, mire gondolok.
Ez nekem is egy nehéz dolog de nagyon dolgozok rajta. Ugyanis sajnos senkit nem engedek magamhoz elég közel és emiatt a pasit egy idő után nem fogom érdekleni, mert úgy lesz vele, hogy felesleges vesződnie velem mert nem is látja rajtam az akarást meg az igyekvést.. Tehát emiatt lelép és talál magának mást én meg otthon sírok a szobámban, hogy ő is ugyan olyan volt mint a többi, mert ő is lelépett és otthagyott stb...
Pedig valószínűleg sokszor ez miattam történt így, ezért próbálok tanulni a hibámból és magamon változtatni mert ez így nekem sem jó, nem, hogy a pasiknak..
Nem minden férfi egyforma, nem szabad őket egy kalap alá venni. Egy alap bizalom szerintem azért mindenkinek jár, én sem örülnék annak ha csak azért nem kezdene el velem beszélgetni egy srác mert ő úgy gondolja, hogy nincs értelme, mert úgyis az lesz a vége mint ami az előző csajjal is volt...
Ez egy ördögi kör. Ha bizalmatlan vagy, nem nyílsz meg, akkor ott fognak hagyni. Ettől még bizalmatlanabb leszel. De nőként szerintem még mindig könnyebb dolgod van, hiszen általában a férfi kezdeményez, tehát érdeklődik irántad. Neked annyi a dolgod, hogy ha ő is bejön neked, akkor legalább egy kicsit bízz meg benne.
28/F
Mit mondanál annak, akinek ugyanez a tapasztalata a nőkkel?
Máris megvan a válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!