Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy bízzak meg egy férfiban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bízzak meg egy férfiban úgy, ha eddigi életemben csak bizalmatlanságra adtak okot?

Figyelt kérdés
Még soha nem alakult ki senkivel semmi komolyabb, mert egyszer csak találtak valaki jobbat, akiért otthagytak. Hogy bízhatnék abban, hogy most nem fog ugyanez megtörténni?
2016. dec. 18. 20:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Akkor ne bizz. De gondold meg: Ez a megoldás számodra????
2016. dec. 18. 20:27
 2/8 anonim ***** válasza:
adsz egy esélyt neki pl és nem a csalódásra utaló jeleket vadászod...
2016. dec. 18. 20:30
 3/8 A legrosszabb ***** válasza:
60%
A férfiak igen nagy hányada pontosan ugyanebben a "rettegésben" él, mert egy nő bármikor bárhol találhat jobbat, legalábbis random valamelyik tényezőjében jobb férfit. (Lásd: tök mindegy, hogy az új pasas egy alattomos, munkakerülő, sunyi féreg, ha a farka félcentivel hosszabb stb.) A nők sosem tudnak mérlegelni, hogy mi a haszon és mi az áldozat. Sok pasas ezért sem akar szerelmes lenni, nem akar kapcsolatba kerülni, mert a nőknek tizedannyi behatás sem kell, és már lépnek is. Ne aggódj, elég sok hapsi nem bízik bennetek, bár nektek könnyű dolgotok van, mert a két tucat nyomulós hülyegyerek közül elég, ha ráböktök valamelyikre.
2016. dec. 18. 20:32
 4/8 anonim ***** válasza:

Ez kb. olyan, mintha azt mondanád, hogy "miért egyek többet, ha az eddigi ételek egyáltalán nem ízlettek?"

Nyilván kissé kisarkított a példa, de érted, mire gondolok.

2016. dec. 18. 20:35
 5/8 anonim ***** válasza:
92%

Ez nekem is egy nehéz dolog de nagyon dolgozok rajta. Ugyanis sajnos senkit nem engedek magamhoz elég közel és emiatt a pasit egy idő után nem fogom érdekleni, mert úgy lesz vele, hogy felesleges vesződnie velem mert nem is látja rajtam az akarást meg az igyekvést.. Tehát emiatt lelép és talál magának mást én meg otthon sírok a szobámban, hogy ő is ugyan olyan volt mint a többi, mert ő is lelépett és otthagyott stb...

Pedig valószínűleg sokszor ez miattam történt így, ezért próbálok tanulni a hibámból és magamon változtatni mert ez így nekem sem jó, nem, hogy a pasiknak..

Nem minden férfi egyforma, nem szabad őket egy kalap alá venni. Egy alap bizalom szerintem azért mindenkinek jár, én sem örülnék annak ha csak azért nem kezdene el velem beszélgetni egy srác mert ő úgy gondolja, hogy nincs értelme, mert úgyis az lesz a vége mint ami az előző csajjal is volt...

2016. dec. 18. 20:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez egy ördögi kör. Ha bizalmatlan vagy, nem nyílsz meg, akkor ott fognak hagyni. Ettől még bizalmatlanabb leszel. De nőként szerintem még mindig könnyebb dolgod van, hiszen általában a férfi kezdeményez, tehát érdeklődik irántad. Neked annyi a dolgod, hogy ha ő is bejön neked, akkor legalább egy kicsit bízz meg benne.

28/F

2016. dec. 18. 21:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez nem bizalom kérdése, mert a szakítás, otthagyás sajnos a párkapcsolatok, ismerkedések szerves része, bármiféle kockázattal számolnod kell, ha ismerkedsz. Az viszont már a te gondod, hogy esetleg túl hamar kezdtél kötődni a másikhoz, túl hamar ábrándoztál arról, hogy ő a tökéletes, és mindig együtt lesztek. Az is meglehet, hogy érezték benned ezt a bizalmatlanságot, görcsösséget, és elmenekültek. Ne ugorj fejest rögtön semmibe, ne éld bele magad, ismerkedj, és próbáld te is maximumot nyújtani, hogy a srác úgy érezhesse, csak te vagy az, aki neki kell. Én sem tartanék ki sokáig olyan nő mellett, aki nem azt érzékelteti, hogy ő a legjobb.
2016. dec. 18. 21:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Mit mondanál annak, akinek ugyanez a tapasztalata a nőkkel?

Máris megvan a válaszod.

2016. dec. 18. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!