Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felszednétek Csányi Sanyi lányát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felszednétek Csányi Sanyi lányát?

Figyelt kérdés

2:18-tál látszik, egész csinos kiscsaj.

https://www.youtube.com/watch?v=yqP7puSCtHI

lemmennétek hímk_rvába, hogy egy milliárdos legyen az apósotok, ezzel megoldva az egész életeteket?

2016. dec. 18. 20:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
..gnám mint a lopott biciklit. :D
2016. dec. 19. 11:03
 12/15 anonim ***** válasza:

7:

Viccből kérdeztem!

2016. dec. 19. 12:17
 13/15 anonim ***** válasza:

Helyes csaj, ha nem tudnám kinek a lánya biztosan csapnám neki a szelet.

Most hogy tudom, jó messzire elkerülném.

2016. dec. 19. 12:21
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha normális és rendes lány akkor össze, mert amúgy nem csúnya sőt egész kis helyesnek tűnik. Amúgy meg az apja sem olyan hülye hogy hagyná hogy valami golddiger csávó lehúzza az ő kis részét a családi vagyonból annál dörzsöltebb a pali azért.

De most attól különösebb figyelmet nem kapna tőlem mert az ő apja dollármilliárdos, sőt amúgy is utálom a bankokat :D Viszont ő végképp nem tehet róla mit csinál az apja szóval ki tudja, ha normális lehet felszedném. Viszont nem akarnám seggnyalóként leélni az életemet aki mindig a fater pénze után kuncsorog, inkább a Dunába ugranék :D

2016. dec. 19. 14:16
 15/15 A kérdező kommentje:

# 11

Te dugni szoktad a lopott biciklit?

Más tolni...

xddd

Bocsi nem hagyhattam ki

2016. dec. 19. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!