Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te szoktál naplót vezetni hogy melyik nap kivel feküdtél le?
11:
Tehát bármi, amiről a világon listát vezetsz, naplót írsz, az "csak annyit", "semmit" jelent neked?
13:
Nem régimódi vagy, hanem MÁS, mint más emberek. Nem kell a mártírt játszani hogy te vagy a különleges és mindenki más a bunkó ősember, és cserébe én sem játszom azt hogy én vagyok a meg nem értett modern ember és te vagy maradni.
És ahogy én sem nézlek le téged, úgy neked sem kell engem. Nem vagyunk egyformák. Te a tartós párkapcsolatot bírod, én meg azt nem bírom. Ennyit kéne megérteni és nem azon veszekedni, hogy mi az abszolút igazság. Neked az jön be jobban, nekem meg ez.
16:
Neked mi bajod van? Azt írtam, hogy nem vagyunk egyformák és ezzel semmi gond. Nem egyikünk a jó és másikunk a rossz, hanem csak különbözőek vagyunk.
Amíg nem kell kavinton, addig 3 nőt nem nehéz megjegyezni ;)
30/f
Nalam ez ugy nezett ki, h
X.Y (dugtunk)
Datum
De ez 15 eve volt, azota felnottem es az unalmas monogam felnottek eletet elem, semmi extra nem tortenik, ugyanaz a parom evek ota. Ezt meg meg tudom jegyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!