Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Te szoktál naplót vezetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te szoktál naplót vezetni hogy melyik nap kivel feküdtél le?

Figyelt kérdés
2016. dec. 17. 15:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szomorù, ha csak ennyit jelentenek neked... Tròfeák az albumba...
2016. dec. 17. 16:25
 12/21 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, milyen nemű a kérdező?
2016. dec. 17. 16:28
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Én arról vezetek naplót, hogy a barátommal mikor randizom, és mit csinálunk aznap, valamint a kapcsolatunk mérföldköveiről írok. Régimódi vagyok? :D Jó ezeket visszaolvasni.
2016. dec. 17. 16:29
 14/21 anonim ***** válasza:
28%

11:

Tehát bármi, amiről a világon listát vezetsz, naplót írsz, az "csak annyit", "semmit" jelent neked?

13:

Nem régimódi vagy, hanem MÁS, mint más emberek. Nem kell a mártírt játszani hogy te vagy a különleges és mindenki más a bunkó ősember, és cserébe én sem játszom azt hogy én vagyok a meg nem értett modern ember és te vagy maradni.

És ahogy én sem nézlek le téged, úgy neked sem kell engem. Nem vagyunk egyformák. Te a tartós párkapcsolatot bírod, én meg azt nem bírom. Ennyit kéne megérteni és nem azon veszekedni, hogy mi az abszolút igazság. Neked az jön be jobban, nekem meg ez.

2016. dec. 17. 16:49
 15/21 anonim ***** válasza:
77%
Én vezetem, hogy mikor kivel kavartam, jó lesz pár év múlva visszaolvasni. És nem trófeaként tekintek rájuk, mindegyikükért hálás vagyok, amiért összehozott velük a sors, még ha csak pár órára és pár csók erejéig is. 28/F
2016. dec. 17. 16:53
 16/21 anonim ***** válasza:
13-as vagyok. Bocs, 14-es, ez csak egy szófordulat, de ezek szerint szegény kicsi lelkedbe gázoltam. Terápiát javaslok, mielőtt nagyobb károkat okozok neked!
2016. dec. 17. 17:47
 17/21 anonim ***** válasza:
53%
Én alapjáraton írok naplót, szóval abban benne vannak ezek is, de szerencsére annyi férfival még nem voltam, hogy vissza kelljen lapozgatni, meg összesíteni a dolgokat :D
2016. dec. 17. 17:53
 18/21 anonim ***** válasza:
44%

16:

Neked mi bajod van? Azt írtam, hogy nem vagyunk egyformák és ezzel semmi gond. Nem egyikünk a jó és másikunk a rossz, hanem csak különbözőek vagyunk.

2016. dec. 17. 18:04
 19/21 anonim ***** válasza:

Amíg nem kell kavinton, addig 3 nőt nem nehéz megjegyezni ;)

30/f

2016. dec. 17. 18:30
 20/21 anonim ***** válasza:

Nalam ez ugy nezett ki, h

X.Y (dugtunk)

Datum

De ez 15 eve volt, azota felnottem es az unalmas monogam felnottek eletet elem, semmi extra nem tortenik, ugyanaz a parom evek ota. Ezt meg meg tudom jegyezni.

2016. dec. 17. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!