Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne zavaró számotokra ha a párotok ilyeneket mondana?
Figyelt kérdés
99% a neveteken hívna, vagy becézne a nevetekkel kapcsolatban, vagy ilyesmi, de olykor mikor kettesben vagytok néha mondana olyanokat, hogy:
"szeretlek szívem"
"édesem"
"kicsim"
"szeretlek kincsem"
"édes kicsikém"
szóval ilyesmiket.
2016. dec. 17. 10:04
1/10 anonim válasza:
Miért lenne zavaró??
Ha szeretitek egymást teljesen természetes dolog ha így hív.
2/10 anonim válasza:
Most komolyan. Ezek a szavak barki szamara is zavaroak lehetnek? En legtobbszor igy hivom a felesegemet, kivetel, amikor tokfejnek.
3/10 anonim válasza:
Engem sokszor szólít hasonlóan a párom és viszont is. Egyáltalán nem giccses, mert szívből jön és nagyon jól tud esni.
4/10 anonim válasza:
Én akkor sem bánnám ha ilyen kedvesen becézgetne ha nem csak kettesben lennénk. Szóval, egyáltalán nem zavarna
5/10 anonim válasza:
Szerintem ez senkit sem zavarna, bár az utolsó elég nyáltúltengéses, dehát ezt el kell fogadni... :)
Most visszagondolva annyira hülye beceneveket adtam anno asszonyaimnak, hogy visszagondolni is rossz. De akkor jó ötlet volt.
ű
Bár a nevén egyiket se hívtam, mert nem tudtam, hogy hívják :D
30/F
6/10 anonim válasza:
Zavaró? 3 éve élek együtt a párommal, de 99%ban édesemnek hívjuk egymást, 1%ban meg a saját nevünkön. Mi rossz van ebben?
7/10 anonim válasza:
Nem baj, nekem azzal van bajom, ha neki baja van azzal, hogy kimondja a keresztnevemet.
8/10 anonim válasza:
Nálunk ez pontosan így van. Szeretem. :)
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!