Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez az oldal tele van szentekkel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az oldal tele van szentekkel?

Figyelt kérdés

Sokszor ha nincs kedvem írogatni, csak böngészem a kérdéseket, olvasgatom a válaszokat, és jókat derülök itt a gép előtt, hogy itt mennyi önjelölt megmondóember van, tele vagyunk anonim szenttel, a hűség és bizalom szilárd bástyáival. Ha van egy megcsalásos kérdés, ott teljesedik ki igazán a dolog! Az összes földre szállt angyal egyként üvölti a világba, hogy a megcsaló egy hülye k#csög, vagy mocskos k#rva, de ők!!! ők soha nem tennének ilyet.

Tény, hogy biztos van olyan, aki nem. De emberek vagyunk... mind nézünk filmeket, vonzóbbnál vonzóbb színészeket. Soha nem fantáziált senki arról, hogy Vin Diesel keféli félholtra a közeli hentesnél? :D

Vagy mennyire jó lenne Olivia Wilde-ot tankolni a mezőn a kikúrt holdfényben? :D

Itt mindenki boldog kapcsolatban él, megtalálta a tökéletes partnert, de nem tudom hányszor képzelt szex közben mást az aktuális partnere helyére, mert annyira unja már vele a ritmikus lökdösődés eme felettébb szórakoztató formáját?!

Tény, hogy ez ebben a formában nem megcsalás, de szerintem a tényleges megcsalás is fantáziálással kezdődik.

Tényleg ennyi angyal "lakik" ezen az oldalon?

2016. dec. 17. 07:32
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
70%

Ha a mássak kefélésről fantáziálás megcsalás, akkor az, ha én elképzelem, hogy kivasalnám úthengerrel a f*sszkalap szomszédomat, az már gyilkosság?

Naugye.

Ülj le, egyes.

2016. dec. 17. 12:43
 32/51 anonim ***** válasza:

A fantáziálás nem számít megcsalásnak! Felőlem a párom annyi nőről fantáziálgathat, amennyit csak akar, nem zavar. De csak egyel feküdjön össze a valóságban, és kiherélem!

30/N

2016. dec. 17. 12:47
 33/51 A kérdező kommentje:

Emberek!

Oda van írva, hogy nem megcsalás! Hát tanuljatok már meg szöveget értelmezni.

Azt írtam, hogy a tényleges megcsalás is fantáziálással kezdődik.

2016. dec. 17. 13:08
 34/51 anonim ***** válasza:

Igen, azzal kezdődik.

Amikor nem tudtam parancsolni a véremnek, megtetszett valakiben valami, vonzott, esténként rá gondoltam, és tudtam, hogy úgyis lefekszem vele, célba érek.Nem kellett még csak nyomulnom sem.

És ez bizony még a gyerekem születése után is így volt.

A mai napig nem kéne sokat tepertenem, ha akarnék valakit.De most boldog vagyok, így nem kell.

2016. dec. 17. 13:13
 35/51 A kérdező kommentje:

Így még nem, de ha elképzeled hogy vihetnéd véghez, majd nekiállsz megvalósítani, akkor már az!

Tanuld már meg értelmezni a szöveget, ahelyett, hogy ultramenő "ülj le, egyes" szövegekkel dobálózol!

Nem fogom kifejteni, hogy értettem, lusta vagyok hozzá. Ha alapból nem evidens... nem tudok mit tenni.

2016. dec. 17. 13:13
 36/51 anonim ***** válasza:
* tepernem
2016. dec. 17. 13:14
 37/51 anonim ***** válasza:

Én értem Kérdező amit mondani akartál ezzel.

Szóval aki nem értené: Gondolsz, fantáziálsz róla, és bumm, megtörténik.

Nyilván az egyéjszakás kalandoknál nincs meg a fantáziálás, ugye ott rögtön érzed a vágyat.

2016. dec. 17. 13:16
 38/51 A kérdező kommentje:
Pontosan erre gondoltam. :)
2016. dec. 17. 13:31
 39/51 anonim ***** válasza:

Mindenki érti, amit írsz.

De egy f-szság, amit írsz, ezt meg te értsed meg. Mert most olyan vagy, mint a viccben az autós, aki szembemegy a forgalommal az autópályán, és nem fogja fel az istennek se, hogy ő megy rossz irányba, nem pedig mindenki más.

A szexről fantáziálás NEM megcsalás. Még csak nem is vezet megcsaláshoz. Még csak nem is számít előkészületnek, vagy kísérletnek.

Ahogy a szomszéd leúthengerezéséről való fantáziálás sem gyilkosság, és nem is vezet gyilkossághoz, nem is számít sem kísérletnek sem előkészületnek a jog szerint.

De ha nem hiszed el, akkor próbáld ki. Menj be a rendőrségre, és jelentsd fel magadat, hogy ma reggel arról fantáziáltál, hogy a szomszédot szétlapítod úthengerrel.

Ha ennek hatására eljárást indítanak ellened gyilkosság előkészületének vádjával, akkor beismerem, hogy igazad van. De ha körberöhögnek, akkor meg te ismerd be, hogy nekünk van igazunk.

2016. dec. 17. 13:37
 40/51 A kérdező kommentje:

Ó te jó isten!

Ez már tényleg komoly??? Fogjátok már fel végre, hogy nem mindenki ilyen, saját példámból indulok ki! Ha van egy lány, akiről fantáziálgatok, előbb-utóbb a valóságban is keresni fogom a társaságát, mert arról fantáziálok, amire vágyom! És ha ő is vevő lesz rám, akkor a fantázia gyorsan csap át valóságba!

Nem lehet, hogy ennyire sötétek vagytok! A hasonlat meg baromság, mert dugni nem, de ölni bűncselekmény! Ezt minden hülye tudja. A szexért nem jár börtön, ha megvalósítom a fantáziám!

2016. dec. 17. 13:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!