Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánnyok/nők! Ha megszólít egy helyes egyenruhás férfi és azt mondja "szia, határvadász vagyok most jöttem a határról, ezért vagyok egyenruhában, randiznál velem? " Akkor egyből randiznál a sráccal? Jobb benyomás lenne róla hogy milyen jó férfi?
Nem de rendőrbácsit játszó polgárőrrel igen, hmmmm.... Már nedves is lettem....
ahahaha
Mi a túró az a határvadász?
Amúgy kizárt :D
Egyrészt, én se lennék kapcsolatban olyannal, akinek "agresszív" munkája van (katona, rendőr, határőr, stb)
Másrészt, rám zúdít egy raklap "kit érdekel??" típusú infót az első mondatában, egyből arra következtetnék, hogy nonstop szóf.sása van, és irritáló.
Harmadrészt, mi alapján akar randira hívni? Cukin állok a mozgólépcsőn? Vonzóan ülök a villamoson? Szimpatikusan sétálok a járdán? A külsőm abszolút nem tükrözi a belsőm, bárkit lepattintok, aki rám néz, és az alapján akar ismerkedni, értelmetlen lenne egymás idejét húznunk.
#12 vagyok
Leesett azóta, sikerült értelmezni a "határvadász"-t, csak hirtelen nem sikerült feldolgozni :D
tibcsi052
Idézőjelbe raktam az agresszív szót, nem véletlenül. Ismerek rendőrt, nem ordibál, nem erőszakos, nem erről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!