Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet hogy valaki teljese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet hogy valaki teljesen jól el van egyedül is?

Figyelt kérdés

Engem már jó ideje iszonyatosan sanyargat a magány (párkapcsolati szempontból)

Persze egyből rávágják hogy "találj valakit". De mi van ha én nem a tünetet akarom kezelni hanem a forrását?

2016. dec. 15. 21:17
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

@ 06:16

Vannak barátaim akikkel tudok szervezni programokat, van kedvtelésem is amit tudok csinálni a szabadidőmben. Sőt még egy "nagyon szuper" munkám is ami a hétköznapjaimat kb teljesen elveszi.

Tehát ezek az állítások sem helytállóak.

2016. dec. 17. 20:16
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem az a titka, hogy van más, ami kitölti a napjaidat és van mit csinálni. Ennek benned kell letisztulnia.

Én nem azért akarok párkapcsolatot, hogy legyen valakim, a hozzám illő társsal akarok együtt lenni, akárki nem jó. Tudod, mi az érdekes? Én egy ilyet már találtam (ha több van, ha csak egy, akkor Őt), de úgy alakult, hogy (egyelőre) nem alkothatunk egy párt. Munkában ismertük meg egymást, nem volt domborítás, színjáték, szépítés, egyből a szürke hétköznapokban láttuk egymást, egymás viselkedését, lassacskán alakult ki köztünk egy kötődés. Én először elhessegettem magamtól az érzést, mert pont összejött egy korábban ott dolgozó kollégával - aki az egyik vezető régi ismerőse -, amikor én még csak odakerültem a céghez. Csakhogy telt az idő, és a kötődés erősödött, kölcsönösen, és annak ellenére, hogy tudom, hogy (egyelőre) ott van az az akadály köztünk, valahogy mégis van bennem egy furcsa megnyugtató, biztonságot adó érzés, hogy megtaláltam, és összetartozunk minden akadály ellenére. Én közben nemrég elkerültem a cégtől, bár kapcsolatban maradtam velük másmilyen szerződéssel, meglátjuk, mit hoz a jövő. A lényeg, hogy nincs bennem párkapcsolat miatt hiányérzet, főleg, amióta őt ismerem.

Volt már párkapcsolatom, de ez az érzés teljesen más.

2016. dec. 17. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!