Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem nedvesedek be?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem nedvesedek be?

Figyelt kérdés
A barátommal 3 éve élünk szexuális életet, de sosem nedvesedek be. Általában síkosítót használunk, ha nincs kéznél marad a nyálas módszer, de egyszerűen nem tudok benedvesedni. Egyébként meg majdnem minden alkalommal sikerül elmennem, és élvezem is. A fogamzásgátló tehet róla? Vagy nem iszom eleget?
2010. máj. 2. 15:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Inni kell ,ha meghalunk is!
2010. máj. 2. 15:48
 2/5 anonim ***** válasza:
hh nem nedvesedsz be a barátodtó? szereted te őt? megbízol benne? félsz vmitől?? tök száraz vagy??
2010. máj. 2. 15:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Szeretem, Ő az első és remélem, hogy örökre együtt maradunk. 4 éve járunk, régebben nem volt gond ezzel. Amióta elkezdtem szedni a fogamzásgátlót azóta nem nedvesedek. Nem tudom, hogy az lehet-e a hiba, de elég kellemetlen néha, hogy szinte egyáltalán nem vagyok nedves. :S
2010. máj. 2. 16:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha kifejezetten a fogamzásgátló tabi óta tapasztalod ezt, akkor tuti az az oka. Menj el nőgyógyászhoz, ő egészen biztosan segíteni fog, és ír egy másik fajta tablettát. Amúgy ilyesmi nálam is előfordult, csak nem tabitól, hanem antibiotikumtól, de aztán amint abbahagytam, elmúlt. Szóval go nődoki!
2010. máj. 2. 16:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.
2010. máj. 2. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!