Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egész évem az elengedésről szólt. Nektek milyen évetek volt párkapcsolatok szempontjából?
Tavaly lezártam egy hosszú kapcsolatot, amit már sokkal korábban le kellett volna, csakhogy én is olyan vagyok, hogy az utolsó utáni pillanatokig reménykedek. De akkor már beláttam, hogy nincs jövőnk.
Az újévnek úgy mentem neki, hogy ezt az évet magamra szánom, hiszen hosszú idő után újra egyedül voltam.
Aztán a sors akarata szerint szinte az újév első napjaiban az utamba sodorta évekkel ezelőtti udvarlómat, akivel hamarosan össze is jöttünk, és ez az év hihetetlen impulzusokkal teli volt. Rengeteg közös élmény, és már össze is költöztünk. Összehasonlíthatatlan a tavalyi és az idei évem, akár a filmekben.... :)
26L
Ó, nekem messze az egyik legszrabb évem volt az idei :D
Januárban lett vége egy 4 hónapig tartó kapcsolatomnak, ahol éreztem én, hogy valami nem oké, de úgy belezúgtam a srácba, hogy csak na. Aztán kiderült, hogy 3 éve barátnője van. Ott eléggé ki voltam bukva, előjött a köcsög énem, ha velem megtehetik, én miért ne tehetném? Szóval áprilisban összejöttem egy sráccal, csak hogy ne legyek egyedül. Életem legrosszabb döntése volt. Egyrészt 1 hónapnál tovább nem bírtam vele, másrészt ő szerelmes lett, harmadrészt rájöttem, hogy ez nem én vagyok..nagyon nem. Azóta is sajnálom.
Nyáron megismertem egy srácot, aki egy hónapig tette a szépet, 1-2 buliban csókolóztunk, majd összejött egy másik lánnyal hipphopp.
Aztán netről megismertem egy másik srácot, akivel tényleg úgy nézett ki, hogy lesz köztünk valami, már kézenfogva sétáltunk, mint egy pár, nevettünk minden.. Én már úgy gondoltam, hogy na itt már lehet szex.. Hát, nem kellett volna :D Az Ő célja csak ennyi volt, én meg megadtam neki. Tapstaps.
Most pedig épp benne vagyok egy kőkemény szarakodásban, amit nemhogy párkapcsolatnak, de még szexkapcsolatnak sem lehetne mondani. Fogalmam sincs mi történik körülöttem, de arról sem, hogy hogy kéne lezárnom. Szóval, ha egy szóval kellene jellemeznem ezt az évem, akkor a káosz szó lenne a tökéletes.
Igazából magam sem értem, sosem voltam ilyen, sosem ment ilyen gyorsan az ismerkedés, mint idén. Bár már látom, hogy nem éri meg elsietni :D
A tavalyi évem volt ilyen, mint neked. De tényleg...
Aztán tavaly szeptemberben lett kapcsolatom, és 1 éve ilyen tájt kiderült, hogy babát várok tőle (nekem akkor már 6 éves volt a lányom, aki korábbi hosszútávú kapcsolatomból született). Januárban összeköltöztünk, augusztusban megszületett a pici, szóval ha az elmúlt 2 èvet veszem, hogy honnan indultam és most hol vagyok... :)
Ne add fel!
Sok veszekedéssel majd szakítással indult az év. Aztán egyedüllét illetve próbálkozások, amik nem jöttek össze, voltak elég nagy melléfogások. Aztán nyáron megismerkedtem valakivel, fél évig tartott, tehát mostanáig kb. Sokáig kitartottam mellette, de ő semmibe vett. Így szakítottam. Elég gyorsan viszont megismertem valakit, eddig jól alakul, jó lenne ha így is maradna.
N/30
Zéró tendencia.Sajnos nem a megfelelő partnerekkel akadtam össze.
Nincs kiírva senkire ki csalódott,ki pedig befelé forduló típus.
Talán jövőre,ugyanis költözöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!