Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ritkának számít az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ritkának számít az olyan nő, aki nem szexel csak azért, hogy ki legyen elégítve? Párkapcsolat nélkül nem szexel.

Figyelt kérdés
2016. dec. 13. 19:40
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
84%

Mármint aki nincs szexkapcsolatban vagy nincsenek egyéjszakás kalandjai?

Én is ilyen vagyok...

2016. dec. 13. 19:44
 2/24 anonim ***** válasza:
78%
Én is ilyen vagyok. Kizárólag párkapcsolatban szexelek!
2016. dec. 13. 19:46
 3/24 anonim ***** válasza:
81%

25 év, egy férfi. Egy éve semmi.

Szerintem nem ritka, sok hozzám hasonlót tudok az ismeretségi körömben.

2016. dec. 13. 19:47
 4/24 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem nem. Nekem konkrétan csak ilyen nő ismerőseim vannak (köztük én is), egy kivétellel, de ő is halálosan szerelmes a srácba, akivel szexkapcsolata van, és próbálja meghódítani, ő se csak azért fekszik le vele, hogy ki legyen kormolva (más kérdés, hogy annál többet nem ér el, de a szándék megvan)
 5/24 anonim ***** válasza:
80%
Nem tudom, de nekem az az "idea", hogy megdugjon valaki, akibe nem vagyok szerelmes, es max. annyi a vonzereje, hogy jol nez ki, nekem valahogy sosem tunt kielegitonek. Mit lehet azon elvezni, hogy egy random srac farka ki-be jarkal? De hat masok vagyunk szerencsere...
 6/24 A kérdező kommentje:
Se egyéjszakás, se szexkapcsolat. Párkapcsolatot szeretne és azon belül a szexet. Vagy ez olyan nagy elvárás már napjainkban?
 7/24 anonim ***** válasza:
51%
Na lányok, eddig kinek hány privát?
2016. dec. 13. 19:54
 8/24 anonim ***** válasza:
46%
Elég ritka, ahogy tapasztalom, de azért akadnak. Magam férfiként is csak párkapcsolatban dugok, tehát szintén ilyen nőt keresek. Egyébként az szokott lenni, hogy nagy naívan elképzelem a dolgokat, aztán kiderül, hogy őt is, őt is és őt is qrja egy vészfäsz. :D
2016. dec. 13. 19:54
 9/24 anonim ***** válasza:

Nem értem a legutóbbi kérdésed.

És miért lett mindenki lepontozva?

2016. dec. 13. 19:55
 10/24 anonim ***** válasza:
22%
Nem olyan ritka, de szerintem ez egy értelmetlen elvárás.
2016. dec. 13. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!