Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, Férfiak! Linkelnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, Férfiak! Linkelnétek olyan NŐket, akiket HATÁROZOTTAN SZÉPnek láttok, SEMMIKÉPPEN SEM ÁTLAGOSnak, olyan fotókon, amik NEM jó fotók profi sminkkel, hanem HÉTKÖZNAPI kattintások?

Figyelt kérdés
Tudom sok a kritérium, tartok is tőle hogy nem fogok rendes választ kapni, olyat amilyet szeretnék.
2016. dec. 13. 12:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%

A kritériumokkal csak az a baj, hogy a gugli képkeresőben nem igazán találni a címszavakra sminktelen, nem beállított fotókat.

De a szememben teljesen heteró nőként a hozzá hasonló típusú lányok szépnek számítanak:

[link]

2016. dec. 13. 13:11
 2/11 anonim ***** válasza:
9%

Bármilyen furcsa, én úgy látom, hogy a nők nem szebbek a férfiaknál. Kb. 20 éves kora körül mindkét nem a legjobb formájában van, később csak a smink segít. Itt a példa.

[link]

Mindazonáltal az utolsó szerintem egész jó.

2016. dec. 13. 13:11
 3/11 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem nőben ő az etalon,de mindig is emditerrán bolond voltam.

23/N

2016. dec. 13. 13:27
 4/11 anonim ***** válasza:

Találtam keresőszót, "without makeup"

[link]

Hááát...nem tudom...

2016. dec. 13. 13:35
 5/11 anonim ***** válasza:
57%

Tényleg nehéz átlagos képeket találni, mert az ilyen "without makeup" összeállítások inkább a legrosszabb formát teszik a sminkelt mellé, és nem az átlagost.

Hirtelenjében őket találtam, mint zsánereim:

[link]

[link]

2016. dec. 13. 13:39
 6/11 anonim ***** válasza:
68%
Smink nélkül egy nő is szép. Figyelembe kéne venni a sminknélküli "véletlenül" netre kiszivárgott fotókat, hogy amennyire előnyösen próbálják megmutatni a sminkes sztárokat, annyira előnytelenül smink nélkül, hogy elég nagy legyen az eltérés és a kívánt hatás... kamu az egész. Keress a való életben egy helyes lányt, aki sminkkel vagy anélkül is valamint bájos természetével együtt tudsz élni.
2016. dec. 13. 13:47
 7/11 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű,írjátok az illető neve mellé a paparazzi-t és csak pillanatképeket találtok.

[link]

[link]

2016. dec. 13. 13:55
 8/11 anonim ***** válasza:

Most így hirtelen csak két lány jut eszembe, akiknek szerintem smink nélkül is szép arcuk van:

[link]

[link]

Igazából sok TWD-s női szereplőnek szép arca van. (Maggie, Beth, Rosita, Sasha, Carol!)

[link]

2016. dec. 13. 14:59
 9/11 anonim ***** válasza:
Ráadásul ha sminktelenek is, bár többnyire csak az aláírás az, a szemöldökük szedv-festve van, az nagyon nem mindegy, hiszen iszonyatosan megdobja a látványt.
2016. dec. 13. 17:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Most nézem, hogy a szempillák is.
2016. dec. 13. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!