Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kérdeztétek a párotokat az előző kapcsolatairól/ esetleg hogy mutassa meg a volt barátnőjét?
Majdnem egy éve vagyunk együtt,imádjuk egymást, nem szokott szóba jönni. Bennem csak mint kíváncsiság merült fel,hogy milyen lehetett(nem magamhoz akarom viszonyítani).
Inkább hanyagoljam, vagy nem olyan nagy pukkanás felhozni ezt a témát?
Hááát.. az ilyenek általában így kezdődnek ahogy írod és duzzogással végződnek :)
Tudom, saját példámból indultam ki.. én is addig puhatolóztam, míg sikerült egy nevet kihúzni belőle és mikor rákerestem, akkor teljesen felhúztam magam, hogy "mit látott ebben a nőben??!!" :D
Akaratlanul is elkezdtem magunkat összehasonlítani.
Nálunk ez nagyon az elején volt még.
Én nem javaslom az ilyesmit, mert semmi értelme, főleg nem 1 év után.
Beszélni amúgy beszéltünk a volt kapcsolatokról az én részemről is, az ő részéről is. Nincs titkunk egymás előtt, meg igazából nem akartunk ködös múltat hagyni a másik számára az esküvő előtt, csak épp nevek konkrét megnvezések nélkül...
Tehát szerintem beszélni lehet róla, érinteni téma szinten, de rákeresni konkrétan, személy szerint... inkább ne tedd, mert hiába mondod, h áá, te nem az a típus vagy, aki kiakadna.. ezt nem tudhatod így előre :)
Ez így van, én is pukkadoztam ha csúnyább volt ha szebb, ok mindig lenne rá.
Az már a múlt, remélhetőleg.
Ha nagyon érdekel rákérdezhetsz, nem kéne,hogy tabu legyen a kapcsolatban.
Kérdés,hogy miért? Te nem fogod jobban érezni magad tőle, de tuti neki sem öröm felhánytorgatni a régi emlékeket és neked mutogatni az exet.
Szerintem hagyd a témát.De ha tényleg meg akarod kérdezni,akkor kérdezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!