Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti kérdeztétek a párotokat az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kérdeztétek a párotokat az előző kapcsolatairól/ esetleg hogy mutassa meg a volt barátnőjét?

Figyelt kérdés

Majdnem egy éve vagyunk együtt,imádjuk egymást, nem szokott szóba jönni. Bennem csak mint kíváncsiság merült fel,hogy milyen lehetett(nem magamhoz akarom viszonyítani).

Inkább hanyagoljam, vagy nem olyan nagy pukkanás felhozni ezt a témát?

2016. dec. 11. 15:56
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Hogy mi van?! :D
2016. dec. 11. 15:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hááát.. az ilyenek általában így kezdődnek ahogy írod és duzzogással végződnek :)

Tudom, saját példámból indultam ki.. én is addig puhatolóztam, míg sikerült egy nevet kihúzni belőle és mikor rákerestem, akkor teljesen felhúztam magam, hogy "mit látott ebben a nőben??!!" :D

Akaratlanul is elkezdtem magunkat összehasonlítani.

Nálunk ez nagyon az elején volt még.

Én nem javaslom az ilyesmit, mert semmi értelme, főleg nem 1 év után.

Beszélni amúgy beszéltünk a volt kapcsolatokról az én részemről is, az ő részéről is. Nincs titkunk egymás előtt, meg igazából nem akartunk ködös múltat hagyni a másik számára az esküvő előtt, csak épp nevek konkrét megnvezések nélkül...

Tehát szerintem beszélni lehet róla, érinteni téma szinten, de rákeresni konkrétan, személy szerint... inkább ne tedd, mert hiába mondod, h áá, te nem az a típus vagy, aki kiakadna.. ezt nem tudhatod így előre :)

2016. dec. 11. 16:03
 3/7 anonim ***** válasza:
"nem magamhoz akarom viszonyítani" Még magadnak is hazudsz :)Ha szebb nálad az lesz a bajod, ha csúnyább ,akkor meg az..
2016. dec. 11. 16:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez így van, én is pukkadoztam ha csúnyább volt ha szebb, ok mindig lenne rá.

Az már a múlt, remélhetőleg.

2016. dec. 11. 16:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha nagyon érdekel rákérdezhetsz, nem kéne,hogy tabu legyen a kapcsolatban.

Kérdés,hogy miért? Te nem fogod jobban érezni magad tőle, de tuti neki sem öröm felhánytorgatni a régi emlékeket és neked mutogatni az exet.

Szerintem hagyd a témát.De ha tényleg meg akarod kérdezni,akkor kérdezd.

2016. dec. 11. 16:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi simán beszélgetünk ilyesmiről a párommal. Tényleg nem azért, hogy viszonyítsuk magunkat a korábbiakhoz, hanem mert izgalmas és hasznos tudni, kinek milyen tapasztalatai és élményei vannak, miből mit tanult, mivel lett gazdagabb, vagy esetleg hol rontotta el ő maga. A másikat ismered meg jobban ezáltal, és azt, hogy a mostani jelenlegi viszonyulásai egy párkapcsolathoz mik alapján alakultak ki. Azt viszont sosem kérném a páromtól, hogy mutassa meg a volt barátnőit, egyáltalán nem érdekel, kik voltak azok.
2016. dec. 11. 16:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Kiváncsi természetem miatt én megkérdeztem. Előttem 2 barátnője volt. Egyik egy kavarás másik meg egy egy hónapos. Kacagtam magamban egy jót, hogy engem már fél éve "elvisel":D azóta eltelt egy év, és még mindig velem van, nem azokkal. Szal számomra no para van. :D
2016. dec. 11. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!