Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan célozzak rá óvatosan, hogy a barátnőmnek már van egy pár ősz hajszála, és jobban nézne ki ha befestené a haját?
1-esnél a pont.
Sehogy szakíts! Szegény majd talál jobbat,aki elfogadja őt.
Te tán tökéletes vagy??!
Sehogy.
Az ősz hajszál a természet része. Fogadd el!!!!
Ha őt zavarja majd befesti, de az se a te kedvedért lesz.
Ő hogy hozza a tudtodra finoman, hogy vékony a farkad, rossz vagy az ágyban, vagy csak túl szőrös a mellkasod?
30/F
A fő kérdés az, hogy amúgy szokta-e festeni? Vagy van-e olyan hiú, hogy rögtön ugrana, mert zavarja az ősz hajszál, csak még nem látja?
Én pl. alapból szoktam hajat festetni, a párom simán rákérdez, hogy mikor megyek fodrászhoz, vagy szól, hogy lassan ideje lesz, mert nagyon nem szép a hajam. Nincs ebben semmi rosszindulat, tudja ő is, hogy ezekre oda szoktam figyelni. (Mondjuk az ősz hajszálaimat még nem vette észre, elég stressz az, hogy látom én =). )
Viszont ha a természetesség híve, és őt nem zavarja az ilyesmi, akkor bizony nem nagyon tudod úgy megemlíteni, hogy ne legyen belőle sértődés - és nincs is értelme. Őszintén, ha én nem festetném a hajam, ezért tuti nem kezdeném el.
Nano. Passz. De talald ki mielobb, hogy tudj szolni, ha szulea utan mas lesz a teste vagy rancosodni kezd...
Lecci ne rabolj tobb isot ettol a notol meg ilyen eretlenul senkitol,szexelj csak nyugodtan.
Megjöttek feminácik. :)
De persze nő tenne fel ilyen kérdést:nő kérdezné meg pasijától, miért nem festi be haját. Mert zavar neki ősz hajszála. Azt mondanátok: jaj szegény nő őszül haja pasinak, de igénytelen férfi! Szakítson vele és keressen jobb pasit. Váljatok el mert te(nő) jobbat érdemelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!