Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire fel ennyi preferencia a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire fel ennyi preferencia a szemre/hajszinre/testmeretre a lanyok reszerol?

Figyelt kérdés

Lattam az elozo par hasonlo kerdesben, hogy a kek szemuek nem megbizhatoak stb. es irtak meg 62 oldalnyi reszletezett kidexet arrol, hogy mi nem tetszik nekik.

A fiuk reszerol kb ez 2 mondatban ossze lehetne suriteni.

Igen, kek szemu, szoke hajo, 174 cm-es kamposorru egyed vagyok

#triggered

2016. dec. 8. 23:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

10: Igen, a kérdező is leírta.

Alacsony és mellé még kampós orrú, tehát esélyesen nem is jóképű. Tehát nincs a legjóképűbb férfiak között.

És talán azt szeretné, hogy a nők ugyanúgy vonzódjanak hozzá, mint egy 190 centis, sportos alkatú, sötétebb hajú, jóképű csávóhoz.

2016. dec. 9. 01:24
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Hallottam én már több oldalas kívánságlistát pasitól, hogy milyen legyen az álomcsaj, és hallottam már nőt, akinek egész konkrétan 3 db elvárása volt a pasik felé.

Tedd a szívedre a kezed, és mondd őszintén, hogy SOHA nem hallottál/olvastál még pasit kifejteni, hogy milyen az álomnő :D Én már hallottam, hosszú volt a lista :D

A kérdésedben egyébként preferenciát írtál. Azzal semmi gond. Én pl világ életemben a szőkésbarna hajú pasikat preferáltam. A páromnak szénfekete haja van. Oda meg vissza vagyok érte, nincs ebből semmi. :D Sőt, ő is kb 174-175 cm magas, és picit görbe az orra, szerintem az kifejezetten szexi tud lenni :D

A kék szemű emberekben mondjuk én se tudok megbízni, folyton annak a pasinak a tekintete jut eszembe róluk, aki molesztált kamaszkoromban. De ha nagyon bírnék egy kék szemű embert, nem hiszem, hogy kizáró ok lenne, csak nagyon nehéz lenne eleinte megszoknom.

2016. dec. 9. 01:28
 13/21 anonim ***** válasza:

12

Magyarországon a nőknek általában sokkal jobban tetszik a sötétebb haj, mint a világos a férfiakon. Viszonylag kevés nő van itt, akinek kifejezetten bejön pl a szőke haj jobban, mint a sötét.

Ez a dolog általában is igaz mindenhol Kelet-Európára, Csehországtól Ukrajnáig, a Baltikumtól Szerbiáig.

A szőke haj a férfiakon leginkább Dél-Európában, Dél-Amerikában és Ázsiában a nyerő a nőknél.

2016. dec. 9. 01:39
 14/21 anonim ***** válasza:

Azon én is kiakadtam mikor írták ,hogy a kék szeműek ilyenek meg olyanok :D Könyörgöm van kb 6 de ha szigorúan vesszük 3 szemszín. Barna kék zöld. Akkor három féle ember van? Idióták...

(hatalmas rikítóan kék szemű F/21)

Amúgy a kérdésedre annyit ,hogy szinte minden női ismerősöm az álompasijának az ellentétjével jár vagy legalábbis egyáltalán nem hasonlít az ideáljára. Szóval az ,hogy itt írta egy csaj hogy neki csak 185+ pasik jöhetnek szóba háááát... Már hallottam ilyet is sokat lányoktól aztán mégis kikötöttek egy alacsonyabb pali mellett.

2016. dec. 9. 02:17
 15/21 anonim ***** válasza:

#14 "szinte minden női ismerősöm az álompasijának az ellentétjével jár vagy legalábbis egyáltalán nem hasonlít az ideáljára"

Ezt már én is észrevettem, ecseteli egyik lánybarátom, hogy neki ilyen meg olyan viking kinézetű szakállas nagydarab izmos pasik tetszenek, erre meg egy szőrtelen vékony sráccal járt, de mondjuk azt hittem ez nála egyedi, mert amúgy is vannak fura dolgai.

22/f

2016. dec. 9. 03:40
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Aha, persze... akkor most nyiss ki egy férfimagazint, és légy szíves írd le, hogy hányféle nőt fogsz benne találni.

Leírom az elsőt: 170 cm magas, hosszú lábú, vékony, formás szőke, szolibarna.

Ezen kívül van még ugyanez barna hajjal.

És akkor most ide írj egy listát, hogy milyen csajok vannak benne MÉG:....

Hát nem lesz hosszú.

Konkrétan IPARÁGAK épültek arra, hogy a férfiaknak csak egyfajta nő tetszik, esetleg kétféle. A férfimagazinok csak egy részét teszik ki. Sorolhatnám a plasztikai sebésztől a hajfesték gyártókon át a ránctalanító krémekig az összeset. A sok káros, időnként egyenesen életveszélyes fogyasztószert nem is említve.

Sőt, a társkeresők, a fb, és az insta is azért robog ezerrel, mert a pasik szívesen nézegetnek 20 éves, 20 kilós popsifüleseket.

Na, és akkor most nézzük a másik oldalt, pl. a férfi sztárokat. Tudod mit, könnyítsünk a helyzeten, nézzük mondjuk a Trónok harca sztárjait. Jason Momoa, Kit Harington, Nikolaj Coster-Waldau, stb. Mindenkinek komoly rajongó tábora van a lányok között, pedig abszolút teljesen más arc, testalkat, hajszín, és korosztály.

Szóval akkor most kezdjük elölről. :P

Azért, mert te nem felelsz meg semmilyen ideálnak, nem jelenti azt, hogy az állításod igaz, vagy hogy csak a nőkre lenne jellemző.

De gondolom azt se csak én hallottam, hogy a pasik milyen sztereotípiákat ismernek a vörös hajú nőkről. :P

A szőke nős vicceket említhetném.

2016. dec. 9. 08:27
 17/21 anonim ***** válasza:

16:

De az a baj, hogy kevered a nőket a férfiakkal. Illetve összemosod a két nemet, mintha egy lenne.

A nőket a férfiakban nem csak a külső szépség érdekli. Ha híres sztár vagy, az már önmagában rengeteget segít. A Trónok harcánál maradva: A Bronn-t játszó színész nem egy túl jóképű fickó. Mégis elhiszem hogy rengeteget kefél csak azért, mert híres.

És akkor maradjunk ennél a sorozatnál és a színészeknél: A férfiakat a szépség érdekli. A sorozatban Arya Starkot vagy Yara Greyjoy-t játszó színésznők pl nem túl szépek és ezért hiába híresek, nem dugna velük férfiak tömege csak azért, mert híresek a sorozat által. A férfiak a szép nőkkel dugnának, mint pl Missandei, Daenerys, Sansa, Cersei. (Mármint az őket játszó színésznőkkel)

2016. dec. 9. 12:54
 18/21 A kérdező kommentje:
#17 bullshit
2016. dec. 9. 13:30
 19/21 anonim ***** válasza:
Folytasd. Szívesen meghallgatom, ha kifejted a gondolataidat ennél nagyobb terjedelemben
2016. dec. 9. 14:14
 20/21 A kérdező kommentje:

Pont forditva. A fiuk megkefelnenek minden not, akin van lyuk es nem ugy nez ki, mint egy megesztergalt banyarem. Sot, rengetegen sokat meg is tennenek azert, hogy vegre oket is meglovagolna valaki.

Egyebkent Arya nekem bejon

2016. dec. 9. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!