Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma jött meg, de viszont ebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma jött meg, de viszont ebben a hónapban már megvolt, két héttel ezelőtt! Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
2010. máj. 1. 19:23
 1/8 anonim ***** válasza:
De viszont nem tudom.
2010. máj. 1. 19:24
 2/8 nielindi ***** válasza:
vagy DE vagy VISZONT. sztem az a baj :s
2010. máj. 1. 19:24
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha 20-as vagyok az a baj,ha 30-as vagyok az a baj.

Ha öt percig csinálom az a baj, ha egész éjjel szemezek vele az is baj.

2010. máj. 1. 19:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Nagyon megmaradt bennem a volt magyar tanárnőm figyelmeztetése. Mondatot nem kezdünk "de viszont- tal" és ilyen szóhasználat nem helyes.
2010. máj. 1. 19:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Medvedisznóember vagy. És mint ilyen, néha előfordul, h előbb jön meg. Ha megint előfordul, menj orvoshoz!
2010. máj. 1. 19:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Nincs semmi baj!Előfordulhat,velem is volt már,hogy egy hónapban kétszer menstruáltam,vagyis,hogy 2 hetente volt.Ha ez rendszeresen előfordul érdemes megkérdezni a dokit,de most nyugodj meg,nincs baj!
2010. máj. 1. 19:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Inkább kétszer mint egyszer sem. :)

Hány éves vagy? Volt már korábban is ilyen? Szerintem hívj fel egy nőgyógyászt! Ha mégegyszer előfordul, akkor meg mihamarabb menj majd el! LEhet valami kis hormonzavar?

2010. máj. 1. 19:32
 8/8 anonim ***** válasza:
hát ha ma jött meg és már 2 hete megvolt akkor most hagyd inkább és főzzél neki egy jó meleg almás teát!
2010. máj. 1. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!