Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az gáz, ha annyira várom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha annyira várom, hogy egy lány válaszoljon, hogy írtam egy programot?

Figyelt kérdés

Szóval van egy lány, aki eléggé hiányzik, de már rég nem volt fent sehol. Írtam neki itt privátot, de mivel gyk-s mobil app nincs, állandóan frissítgetnem kéne az oldalt.

Ehelyett írtam egy appet, ami időközönként megnézi az új üzeneteket, és ha kaptam, értesítést küld. Ez nagyon fura? :DD Amúgy nem volt nagy munka.

A kép illusztráció: [link]

2016. dec. 7. 23:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Igazad van, de nekem nem az számít, hogy piros legyen a jel. Attól legyen piros, akit a legjobban megkedveltem, és hiányolom. Bár ennek esélye egyenlő a nullával, de ez most mindegy.

Minden mástól, aki ír, finoman elköszönök...

2016. dec. 8. 09:00
 12/18 Noblesse Oblige ***** válasza:

Nem gáz... :)

Én is van, hogy várok itt emberektől üzenetet, bár itt nem vonzalomról és párkapcsolatról beszélünk. De van pár ember akikkel nagyon jól el lehet beszélgetni és mindig várom mit írnak. Ez a program amúgy hasznos lenne nekem is :D

2016. dec. 8. 09:06
 13/18 anonim ***** válasza:
Elárulnád, hogyan kell megírni egy ilyen appot, hogy kapjak értesítást a telón, ha jön itt privátom? :) Köszi.
2016. dec. 8. 15:36
 14/18 anonim ***** válasza:
#11: elárulod, hány éves az illető privátban? :D
2016. dec. 8. 15:38
 15/18 anonim ***** válasza:

Őzike életkora + 15 év = csávó életkora. Ahogy az "természetes"...

Mibe, ha öreg leszek akkor pont fordítva lesz a trend.

2016. dec. 8. 16:00
 16/18 anonim ***** válasza:

#14, #15

Őzike életkora + egy 5 alatti szám = csávó életkora

14-es, nem te vagy.

15-ös, ez most mellé.

:)

2016. dec. 8. 16:14
 17/18 anonim ***** válasza:

Ritka kivétel vagy. Osztálytalálkozón - most nem trollkodásiból - minden rohadt csaj 10-15 évvel idősebb vén szarosról pofázott mint barátjuk. A srácoknál meg 14-ből 3-nak van kapcsolata és 1 amolyan gigolo a többiekné a nagy semmi. És általános iskolai volt, szóval nem számtech vagy matek szak...

2016. dec. 8. 16:32
 18/18 anonim ***** válasza:

Azt viszont egy szóval sem említettem, hogy a barátom hány éves. Nem biztos, hogy így a te szemedben kivétel lennék. :)

De szerintem lényegtelen, csináljon mindenki azt, amit akar.

2016. dec. 8. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!