Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire normális?
Sziasztok, barátnőmmel lassan 3 éve vagyunk együtt. Mint minden kapcsolatban, nálunk is vannak veszekedések. De valamiért, ő nagyon a szívére veszi. Elkezd sírni, idegeskedik. Olyan mintha, kétségbe esne, hogy most mindenek vége.
Nem tudom hogy mennyire, normális. De én nem igazán idegeskedek. Volt, hogy kinevettem közben vagy veszekedés után. És csak lazán haza mentem, nem idegeskedtem, nyugodtan aludtam stb... Ő meg ilyenkor gyakorlatilag nem is alszik...
Amit te csinálsz, az a nem normális. Ha gond van, meg kell beszélni, nem kiröhögjük és otthagyjuk a másikat, hadd főjön a levében... Ez totálisan gyerekes megoldás.
Így meg, hogy tisztában vagy vele, hogy a párod mennyire magára veszi a dolgokat, pláne az lenne a normális, hogy nem hagyod faképnél.
Na most jol leb$ztak teged kerdezo ;)
En aterzem a helyzeted. Regen en is ilyen voltam, mint a bnod. Amikor a parommal veszekedtunk en mar a borondert nyultam, mert hogy ebbol csomagolas/koltozes/szakitas lesz, meg akkor is amikor piszlicsare dolgokon kaptunk ossze.
O latta, hogy en ezt rosszul kezelem es megbeszeltuk. Megbeszeltuk hogy a veszekedesek nem azert vannak, mert megutaltuk egymast es szakitani akarunk, megbeszeltuk, hogy o korultekintobb lesz velem en pedig mindent elkovetek, hogy ne fogjam fel ennyire tragikusan a dolgokat.
Szerintem nem vagy paraszt, hiszen irtad is, hogy zavar ha szomoru, de az, hogy o hogyan reagal a vitas helyzetekben az nem a te hibad, hanem a parod gyengesege.
Legkozelebb ha vitaztok, akkor ne hagyd ugy ott, hogy ne nyugtatnad le. Kicsit tobb munkat igenyel a reszedrol a dolog, de amig erettebb nem lesz a bnod, addig ovatosabban kell vele bannod. Idovel majd felfogja, hogy a vitak a partnerkapcsolat resze es egy kiados ordibalos/tanyertoros veszekedes meg nem a vilag vege, es megedzodik ;)
Mi amugy 9 eve elunk egyutt, szoval lehet ezt mukodtetni de mindket fel reszerol munkat igenyel. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!