Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a szerelemnek szép oldala? 17F
Na ide figyeljél. 3 lehetőséged van öcsi. Mondom is a frankót:
1, Élsz így tovább, és nem szeded össze magad, siránkozol, hogy mikor lesz valakid, folytatod ezt az életmódot.
VAGY
2, Talpra állsz és megmutatod, hogy tökös vagy. Állj talpra, legyél férfi. Nekem se volt senkim és 17 éves vagyok baszod. Állj fel és ne foglalkozz a lányokkal. Foglalkozz a kariereddel, az életeddel. Legyél önmagad, ne menj oda senkihez. Sz@rd le őket, mert így az életbe nem lesz senkid, ha ezen görcsölsz. Legyél laza, mint a WC lánc. Legyél boldog kifele és befele is.
Mivel szoktál foglalkozni iskolán kívül? Mit tevékenykedsz? Bicikli? Motor? Zene? Számítógépen valami játék vagy programozás? Még lehetne sorolni. Rengeteg olyan dolog van ami érdekes, nem csak a lányok. Próbálj mással foglalkozni!
VAGY
3, Meleg leszel xD (vicc!!!:D)
Viccen kívül komolyan mondom, hogy szedd össze magad lelkileg, mert én össze szedlek, de úgy, hogy többet nem esel szét.
az isten f@szát, ne legyetek már ilyen töketlenek!
a szerelem azért van, hogy az ember ne legyen egyedül a világon, mert kell neki egy PÁR! a szóban is benne van! az esküvői szövegben is benne van (azt hiszem...XD), hogy a két ember válik eggyé, így lesznek ők egy egész
amúgy 16 vagyok és én is próbálkozok egy ideje... legalább 30 csajnál próbálkoztam, nuku sikerrel, mégsem lettem ilyen depis p*cs
NE ADD FEL!!!!!!!
és bocsi ha túl őszinte voltam, de akad, hogy a szép szóra nem hallgat az ember...
Már megbocsáss, de sztem elég balf*sz lehetsz. Csak h előadjam a bunkó oldalam. :D Nem csináltál még lánnyal semmit, és még 1 randit sem tudsz összehozni? Ez azért kissé gáz, bárhogy is nézem. Nem mártírkodni kéne, meg nem azokat a lányokat kiválasztani akik rázzák a seggüket a diszkóban h buli alatt vagy után hátha vki alájuk vág, meg esetleg fizeti a piájukat. Az a helyzet, a szerelmet elsősorban nem ezeknél fogod megtalálni, mert ők egészen mást keresnek. Viszont amelyik lány igazán partnerre vágyik, nem csak erre, azok általában vmivel visszahúzódóbbak. Ebből következik h azokhoz ha csak úgy odamész, nem fognak rögtön telszámot meg minden elérhetőséget adni. Bár nem lehetetlen, de az ilyen lányok próbálják kerülni a skalpvadász srácokat, így nem adják magukat olyan könnyen. Tehát, vagy veszed a fáradságot, összekapod magad és próbálsz olyan lányt találni aki nem csak szórakozni akar veled (de ezért a csajért vaszeg tenned is kell h megbízzon benned) vagy összekapod magad és próbálkozol továbbra is a ribanc kategóriás csajoknál h aztán belebukj újra és újra, vagy sajnálod magad tovább, játszod a mártírt, elvárod h más is sajnáljon és persze feltűnően utálod a világot a saját szerencsétlenségedést. Ezutóbbi esetben meg is érdemled!
ja és a kérdésedre válaszolva. A szerelemnek amíg tart addig csak szép oldala van. Ha vége szakad, vagy ha nem is volt, esetleg csak viszonzatlan, akkor az már tényleg szar. De a szerelem alapvetően szép és jó dolog.
"életművész"
Olyan vagy mint a snickers reklámban a rögbiző öregember, vagy a fetrengő ordítozó focista!
Ne siránkozz már! A szerelm szép és jó, én is szeretnék újra szerelmes lenni.
Különbenis! Így legalább érzed hogy élsz! Vagy szerinted jobb lenne belül üresnek lenni???!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!