Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pár fiú miért nem bírja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár fiú miért nem bírja felfogni, hogy van barátom, és nem akarok tőlük semmit?

Figyelt kérdés

Sokszor volt már olyan esetem, hogy miközben volt barátom nyomultak rám a fiúk, holott leszögeztem az elején hogy van barátom és hagyjanak. Most is van egy ilyen aktuális eset, egyetemen egy nálam 2 fejjel alacsonyabb srác jön egyfolytában utánam, mondja a bókjait, elhívott már beülni valahova de mondtam hogy nem érek rá mert a barátommal találkozok. De azóta sem szál le rólam. Nem akarok bunkózni vele, de legszívesebben elküldeném a p.csába.

Egyfolytában néz, jön utánam, érdeklődik minden féléről velem kapcsolatban, nekem meg már a tököm tele van.

De ez nem egyedi eset sajnos.....

Ilyenkor mit lehet tenni?

2016. dec. 5. 23:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az ilyen panaszokat nem ertem soha. Nalam is sokan probalkoznanak, de mivel nem reagalok konkretan semmire, igy abbamaradnak a dolgok (igen, semmire, meg a koszonesre sem. Sajnalom, de elobb utobb meg kell tanulni bunkonak es elutasitonak lenni, mert vannak hulyek, akik nem ertenek masbol). Te reagalsz, magyarazol, szobaallsz vele, aztan csodalkozol, hogy kajtat utanad :'D.
2016. dec. 6. 09:52
 12/14 anonim ***** válasza:
sajnos az ilyen kis kanos agresszív malackákat le kell ültetni, mert ezek arra mennek, hogy piócáskodnak.
2016. dec. 6. 11:18
 13/14 anonim ***** válasza:

Az meg azért van, mert másból meg a pasik többsége nem ért... Ha simán nemet mond az ember lánya, azt vagy biztatásnak veszik, vagy felháborodnak, és az idegesitő helyett ijesztőek lesznek.

2016. dec. 6. 11:53
 14/14 A kérdező kommentje:

Eddig ugye beszélgettem vele, köszöntem neki. Mondom évfolyam társ, nem leszek bunkó. Mert ilyenkor szokott jönni hogy minden nő egy bunkó p.csa. Meg amúgy sem szeretek bunkó, paraszt lenni senkivel sem. De semmilyen jelet nem adok neki, sőt próbálom kerülni, és nem észre venni ha néz. Ha meg bókol valamit akkor hirtelen másra terelem a szót.

De úgy látszik vannak, akik nem képesek megérteni a finom jelzéseket. Köszönöm a válaszokat! :)

2016. dec. 6. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!