Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti lennétek olyannal Párkapcsolatban aki Epilepsziás?
#10 es
Hidd el tisztàban vagyok vele.
Több fajtájával is.
Nem a levegőbe beszélek.
Mondjuk kiváncsi lennék,hogy pl egy szem seduxen után honnan állapitod meg magadról,hogy nem vagy betépve? :O
Nem vagyok ostoba.
Igen én is nezépek e seuxtól.
Attól mert epilepsziára lett kitalálva,....
...inkább hagyjuk,legyen igazad...
De az vagy, hatalmas hülyeségeket beszélsz, basszus, rohadtul felbosszantottál 5-ös, 11-es és 13 válaszoló!!!
Honnan gondolod, hogy egy epilepsziás nyugtatókat szed???? Ők görcsgátlókat szednek, amitől abszolút nem lesz betépve, te jó ég, hogyan gondolhattad ezt?
Kis felvilágosítás:
"Az epilepszia idegrendszeri betegség, a központi idegrendszer zavara, lényege egy nagyjából körülírt, átmeneti izgalmi állapot kialakulása. Az izgalom klinikailag visszatérő, rohamszerű tüneteket produkál – ez az, amit látunk a betegen. Az izgalmi állapot létrejöttében nemcsak az idegsejtek kóros izgalma szerepel, hanem a gátló rendszerek egyidejű meggyengülése."
Én is saját tapasztalataimból mondom. hogy ha rendesen szedi a gyógyszerét, nem iszik a gyógyszerre és így maximum nagyon ritkán jön elő roham.Én is járnék a lánnyal.Az a betépéses dolog pedig tényleg nagy hülyeség.
Nekem se kell nyugtatót vagy kábító gyógyszert szednem.Sőt a normális epilepszia elleni gyógyszereknek semmi mellékhetásuk nincs.Legalábbis a legtöbb beteg visszajelzése szerint.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!