Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak ti lennétek olyannal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti lennétek olyannal Párkapcsolatban aki Epilepsziás?

Figyelt kérdés
Vagyis ha pl az illető gyógyszerek mellett tünet mentes és nincs gondja, akkor ettől eltekintenétek ? vagy mindenképp kizáró ok egy ilyen betegség?

2016. dec. 5. 20:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

#10 es

Hidd el tisztàban vagyok vele.

Több fajtájával is.

Nem a levegőbe beszélek.

Mondjuk kiváncsi lennék,hogy pl egy szem seduxen után honnan állapitod meg magadról,hogy nem vagy betépve? :O

2016. dec. 5. 21:01
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
11 akkor ,ha te is beveszed akkor te is be leszel tépve ,ostoba vagy!!
2016. dec. 5. 21:39
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagyok ostoba.

Igen én is nezépek e seuxtól.

Attól mert epilepsziára lett kitalálva,....

...inkább hagyjuk,legyen igazad...

2016. dec. 5. 23:23
 14/16 anonim ***** válasza:

De az vagy, hatalmas hülyeségeket beszélsz, basszus, rohadtul felbosszantottál 5-ös, 11-es és 13 válaszoló!!!

Honnan gondolod, hogy egy epilepsziás nyugtatókat szed???? Ők görcsgátlókat szednek, amitől abszolút nem lesz betépve, te jó ég, hogyan gondolhattad ezt?

Kis felvilágosítás:

"Az epilepszia idegrendszeri betegség, a központi idegrendszer zavara, lényege egy nagyjából körülírt, átmeneti izgalmi állapot kialakulása. Az izgalom klinikailag visszatérő, rohamszerű tüneteket produkál – ez az, amit látunk a betegen. Az izgalmi állapot létrejöttében nemcsak az idegsejtek kóros izgalma szerepel, hanem a gátló rendszerek egyidejű meggyengülése."

2016. dec. 6. 11:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Én pl nem szedek se nyugtatót se görcsoldót,úgyhogy ezt bebuktad!!!
2016. dec. 6. 11:57
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is saját tapasztalataimból mondom. hogy ha rendesen szedi a gyógyszerét, nem iszik a gyógyszerre és így maximum nagyon ritkán jön elő roham.Én is járnék a lánnyal.Az a betépéses dolog pedig tényleg nagy hülyeség.

Nekem se kell nyugtatót vagy kábító gyógyszert szednem.Sőt a normális epilepszia elleni gyógyszereknek semmi mellékhetásuk nincs.Legalábbis a legtöbb beteg visszajelzése szerint.

2016. dec. 7. 16:46
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!