Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A 18-30 éves nők egy része...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 18-30 éves nők egy része miért hiszi magáról, hogy "hejcegnő"?

Figyelt kérdés
Mást se látok csak princessek, akik játsszák az elérhetetlent, de ha bedobnál egy zárt szobába ahol tartozkodnal előbb egy luxusautó kulcsot majd utána belépnél úgy borulnának térdre mint a csuhások. Máskor meg megy a rinya, hogy nincs jó pasi, meg az igényeiknek megfelelő, közben meg ketten hárman járkálnak benne, de megy az önsajnálat meg a magamutogatás.

2016. dec. 5. 10:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
80%

Én warrior queen vagyok, mert mindent magam értem el. Apám sem volt soha. Pasim sem. Attól még vagyok valaki.

Te is hiheted magad Prince Charming-nak. Mi akadályoz meg benne?

2016. dec. 5. 13:57
 12/24 anonim ***** válasza:
90%

"akik játsszák az elérhetetlent," Javítom: "akik számomra elérhetetlenek,"

Amúgy nem vagyok ez a kategória, szóval nem fogok vitatkozni, biztos vannak ilyenek. Nekem van jó pasim több mint egy éve, 21 vagyok, és csak ő járt bennem.

2016. dec. 5. 16:16
 13/24 anonim válasza:
0%
Miért? Mert így lettek nevelve és/vagy elvált szülők gyermekei, az apjuk mindent megadott nekik, stb. stb.
2016. dec. 5. 18:50
 14/24 anonim ***** válasza:
93%
Miért hiszitek, hogy mindig az ellenkező nemű szülő kényezteti el a gyereket? A legtöbb embernek nincs is apja.
2016. dec. 5. 19:24
 15/24 A kérdező kommentje:
A legtöbb ember lombik bébi?
2016. dec. 5. 20:04
 16/24 A kérdező kommentje:

Te csak ne javitsál semmit :D

Számomra nincs olyan, hogy elérhetetlen maximum kicsit meg kell dolgozni :Dddddd

2016. dec. 5. 20:06
 17/24 anonim ***** válasza:
53%

Valóban, de ahogy látom a "hejcegnő" típusú lányok mögött mindig ott a "vállalkozó" fater. Sokszor nagyon tipikus új építésű családi ház, legalább 1 "menő autó" (lehetőleg német vagy olasz középkategória (merci, bömös) vagy japán csúcs Nissan, Lexus). Sok esetben HTB vagy alibi melós anyuka/feleség, béna sütögetős partik nyáron ahová minden szar rokon meg haver eljön röhögni meg hangoskodni, wellnesezés, felesleges szarok megvásárlása, csakhogy LEGYEN.

2016. dec. 5. 22:11
 18/24 anonim ***** válasza:

Miért, nem azok?

Pont az a korosztály akinek a lábai előtt hever a világ :)

2016. dec. 5. 23:31
 19/24 anonim ***** válasza:
A legtöbb gyerek stabil apai támogatás nélkül nő fel, és nem azért mert lombik.
2016. dec. 5. 23:33
 20/24 anonim ***** válasza:
Hát, én hercegnő vagyok, de csak anyukám volt, Suzuki meg panel. :)
2016. dec. 5. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!