Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 18-30 éves nők egy része miért hiszi magáról, hogy "hejcegnő"?
Én warrior queen vagyok, mert mindent magam értem el. Apám sem volt soha. Pasim sem. Attól még vagyok valaki.
Te is hiheted magad Prince Charming-nak. Mi akadályoz meg benne?
"akik játsszák az elérhetetlent," Javítom: "akik számomra elérhetetlenek,"
Amúgy nem vagyok ez a kategória, szóval nem fogok vitatkozni, biztos vannak ilyenek. Nekem van jó pasim több mint egy éve, 21 vagyok, és csak ő járt bennem.
Te csak ne javitsál semmit :D
Számomra nincs olyan, hogy elérhetetlen maximum kicsit meg kell dolgozni :Dddddd
Valóban, de ahogy látom a "hejcegnő" típusú lányok mögött mindig ott a "vállalkozó" fater. Sokszor nagyon tipikus új építésű családi ház, legalább 1 "menő autó" (lehetőleg német vagy olasz középkategória (merci, bömös) vagy japán csúcs Nissan, Lexus). Sok esetben HTB vagy alibi melós anyuka/feleség, béna sütögetős partik nyáron ahová minden szar rokon meg haver eljön röhögni meg hangoskodni, wellnesezés, felesleges szarok megvásárlása, csakhogy LEGYEN.
Miért, nem azok?
Pont az a korosztály akinek a lábai előtt hever a világ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!