Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, h ilyen kijelentések...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, h ilyen kijelentések után ideges vagyok?

Figyelt kérdés

A párom mostanában annyira fura kijelentéseket tesz, h először viccesnek tartottam, nem tudtam magam felhúzni rajta véletlenül sem, de mostanra már furán sokszor "viccelődik" ezzel. A munkahelyi kolléganőkkel kapcsolatban. Tegnap is megkért, h ma vágjam le a haját, mert új kolléganők érkeztek a céghez és jól kell kinéznie (nevetve). Persze én ezt már az utóbbi időben nem tudom viccként felfogni, főleg, h elejtette azt a mondatot pénteken, h a kollégája folyamatosan forog egy ott dolgozó nő után és próbálja őt is buzdítani, h tegyen hasonló dolgokat, megjegyzéseket, h "húú, de jó nő!" mint ő... Vagy h az egyik kolléganője milyen csinosan öltözködik, figyelemfelkeltő stb.

Pénteken lesz nekik céges karácsonyi vacsora és valamiért rettegek, h esetleg ott kialakulhatnak bármilyen összemelegedések :/

Van okom egyáltalán félni? Vélhetem ezeket jeleknek, h valami baj van? :/ Vagy már csak én gondolom "uncsinak" ezeket a vicceket és veszem komolyan?

Köszönöm a véleményeket!

23/L

2016. dec. 4. 14:02
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Annyira sz*rul vagyok, h most értem el a csúcspontját... Már a forró fürdőben szomorkodom és potyognak a könnyeim akarva-akaratlanul, h megint kifogtam egy s..gfejt, akinél nagy az esély, h a frkát nem tudná a gatyájába tartani... 😔 Nem akarok nektek rinyálnj, vagy h hisztizésnek gondoljátok, de most buktam ki teljesen 😔 És pont így érezni magamat karácsony előtt... Ez aztán nagyon "jó"! 😞 Érezni, h nem olyan a kapcsolat, mint amilyennek lennie kellene és félve élni benne, h mikor melegedik talán össze egy nővel, akiről jobbik esetben nem is fogok tudni...
2016. dec. 4. 20:02
 22/30 anonim ***** válasza:

Mit takar a céges karácsonyi vacsora? Csak vacsora, vagy buli is egyben, úgy igazából?

Amúgy nagyjából leírtad az exem:D (viselkedését) Most nem akarok itt mindenki előtt konkrét dolgokat is idézni, mert rám lehetne ismerni, de ugyanilyen dolgokat puffogtatott, aztán mikor balhé volt, akkor "vicceltem"... aha, annyira baromira viccelt, hogy utólag kiderültek eléggé érdekes dolgok. A mostani barátomtól pedig olyan messze áll ez a viselkedés, mint Makó Jeruzsálemtől...

Őszintén, én a helyedben saját magad érdekében is keresnék egy normális férfit.

2016. dec. 4. 20:24
 23/30 anonim ***** válasza:
Én csak egyedül azt nem tudom megérteni, hogy miért mindig az ilyen s.eggfejeknek van ilyen barátnője? Miért kell mindig a érzelmi dráma?
2016. dec. 4. 20:30
 24/30 A kérdező kommentje:

Amit az egyik hozzászóló belinkelt cikket, elolvastattam vele. És h is mondjam, semmit nem szólt rá. Csak csóválta a fejét és letette a telefont. Majd gondolom az ágyban fogom kapni az érzelmi "kioktatást", h miért gondolom ezt, miközben ő annyira szeret...

Olyan zavartságot látok rajta, nem mondja egy szóval sem, h nincs igazam. Most már nem tudom ezt mire vélni 😐

2016. dec. 4. 20:40
 25/30 A kérdező kommentje:
Ahogy facebookozott és belement a kereséseibe, láttam, h pár olyan nőre rákeresett, akiket én még névről sem ismerek. 1 kolléganőjét hallásbólismerek, őt is kereste facebookon
2016. dec. 4. 20:48
 26/30 A kérdező kommentje:
Jaj, azt el is felejtettem említeni, h o meg mai napig nem tudja h.a penteki karacsonyi vacsi hol lesz... :D kicsit vicces
2016. dec. 4. 20:56
 27/30 A kérdező kommentje:
Állitolag a penteki akcio csak vacsizast, semmi mast. Vacsi+beszelgetes... De ahofy irtam o azt se tudja h hol lesz es mikor...
2016. dec. 4. 20:56
 28/30 anonim ***** válasza:

Ne szomorkodj kicsi lány, hidd el, minden úgy alakul, hogy neked a legjobb legyen. Ha ez a pasi nem ad 100%-os érzelmi biztonságot, hagyd ott a francba. Egy kapcsolatnak ugyanis az a lényege, hogy jól érezd magad benne.:)

34/N

2016. dec. 4. 21:06
 29/30 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, csak ilyenkor ugye nehez a dolgok pozitiv oldalat latni :/ Egesz este alig kommunikaltunk egymassal, kerdezgette h mi baj? de mivel este van es kimerult vagyok ezert a tipikus "semmi baj" valaszt adtam. Most pedig az van, h bociszemekkel nezett ram, h en ot biztosan mar nem szeretem, azert viselkedek igy..
2016. dec. 4. 21:36
 30/30 anonim ***** válasza:
Érzelmi zsarolás. Esküszöm a leírtak alapján olyan mintha skizofrén lenne két személyiséggel:D
2016. dec. 5. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!