Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok-Nők, titeket zavarna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok-Nők, titeket zavarna ha gyáva pasitok lenne?

Figyelt kérdés
2016. dec. 4. 10:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Volt olyan pasim,aki egy utazás miatt gazolt be,majdnem 1 év után.Lapát lett a vége.
2016. dec. 4. 15:31
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Kéne a halálnak.

Ha én 53 kilós nőként meg tudom őt védeni, ha inzultálják - nyilván szavakkal, bár képes lennék bárkinek nekiugrani, ha bántja -, elvárom tőle ugyanezt - nem kell verekedni, sőt, csak ne hagyja, hogy megalázzanak.

De velem is szálljon szembe, ha kell, és ne sunnyogjon (én sem teszem), hanem csak őszintén és egyenesen.

Nem mellesleg ne rohanjon világgá, ha meglát egy pókot - azt megteszem helyette én ;)

2016. dec. 4. 16:11
 13/13 anonim ***** válasza:

Annyira zavart hogy lapát lett a vége.

Kétszer eltűrte, hogy megalázzanak, nem védett meg.

Először ráadásul miatta, a vonaton volt egy anyuka sok hangos gyerekkel, mire az ex fennhangon megjegyezte hogy na jó helyre ültünk, én meg annyit válaszoltam, hogy ja (bocsánat, nem szeretjük az ordítozó gyerekeket zárt helyiségben hosszú vonatúton) mire az anyuka amúgy is széttépázott idegeivel nekem támadt, nagyon bunkó stílusban üvöltött velem. Én védtem meg magam, amikor láttam hogy az exem fülét-farkát behúzza és egy kva szó nélkül tűri hogy megalázzanak...

Utána jött hogy sajnálja, sajnálja legközelebb nem lesz ilyen. Hát lett. Buszon utaztunk és minden ok nélkül kikezdett velünk egy fiatal srácokból álló csoport. Részéről semmi reakció. Ott is én szóltam vissza, amikor már zavaróak voltak.

Akkor és ott eldöntöttem, másodszor is hogy ennek vége, mivel nekem nagyon fontos a biztonság a párkapcsolatomban. Ezt úgy értem, hogy ne féltse már magát annyira a párom, hogy engem dob oda a zaklatóknak!!!!

A mostani párom se a bátorság mintapéldánya, de amikor kell akkor azonnal fellép, nem vonul gyáván a háttérbe. És ahogy fentebb is írták, puszta kézzel szabadít meg a pókoktól 😦:D

2017. okt. 29. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!