Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket nem idegesítenek fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem idegesítenek fel az ilyen vagy ehhez hasonló cikkek?

Figyelt kérdés

[link]

Ennél olvastam sokkal szemetebb cikket csak nem találtam meg, és azon gondolkozom, miért vannak erre szabályok, hogy ki milyen képet tegyen fel? Meg miért gáz, ha egy férfi benti selfie képet csinálni, vagy ha esetleg valami állatot tart a kezében? Én alapból utálom, ha nemek között különbséget tesznek!

Másik cikknél azt olvastam, hogy nem nyerő, ha férfi kamerába néz, a nő nézhet. Mi van? Mi a f..z Ennyire idiótáknak nézik az embert?

2016. dec. 4. 09:58
1 2
 11/13 Költőnő? ***** válasza:
Miért szemét ez a cikk? Leírja egy felmérés eredményét. Nem kell kötelezőnek venni. Ez csak tanács, iránymutató néhány embernek, ami elvileg felmérésen alapszik. Mit kell ezen háborogni? :D
2016. dec. 4. 12:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Meglepő módon a nők mást keresnek, mást tartanak vonzónak a férfiakban, mint a férfiak a nőkben. Társkeresési szempontból elég alap, hogy különvegyük a két nemet. De nem mellesleg a legtöbb pszichológiai kutatásban is határozottan meg kell jelölni a férfi-női résztvevőket, és az elemzésbe ezt is bevenni, mert a két nem gondolkodása, ösztönös reakciói nagyon mások, ha nem szedjük őket szét, akkor torzulnak az eredmények és mehet a kukába a teljes kutatás. De azt tényleg nem értem, miért háborodsz fel ezeken a cikkeken, csak leírták, hogy az adott társkereső oldal statisztikái szerint milyen képek/adatlapok/kezdő e-mailek vezettek sikerre egyik vagy másik nemnél. Ez nem az index vagy akár csak a statisztikát végző oldalak agybaja, ha a nőknek arányaiban jobban tetszett az a kép, ahol nem csücsörít a pasi, akkor most ők mit csináljanak? Nem ők találták ki, csak összesítették és szavakba öntötték a puszta számokat.
2016. dec. 4. 12:51
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem fogom most megtalálni a cikket, de ilyen profilképes statisztikát - más oldalon - tinderre kihegyezve - olvastam én is.

Lepődj meg, ott pont ellentétes dolgok jöttek ki, ha egy pasi például állattal vagy gyerekkel fotózkodik, az nem nyerő. Az utazós képek viszont nyerők, mert természetesek, az izmoskockahasképeket meg felejtsétek el.

...Na most, akkor döntsd el, hogy melyik igaz. :)

Én ezeket inkább amolyan érdekességként szoktam átfutni. A sok butuska statisztika között néha lehet egy-egy gyöngyszemre bukkanni. :)

2016. dec. 4. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!