Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem idegesítenek fel az ilyen vagy ehhez hasonló cikkek?
Ennél olvastam sokkal szemetebb cikket csak nem találtam meg, és azon gondolkozom, miért vannak erre szabályok, hogy ki milyen képet tegyen fel? Meg miért gáz, ha egy férfi benti selfie képet csinálni, vagy ha esetleg valami állatot tart a kezében? Én alapból utálom, ha nemek között különbséget tesznek!
Másik cikknél azt olvastam, hogy nem nyerő, ha férfi kamerába néz, a nő nézhet. Mi van? Mi a f..z Ennyire idiótáknak nézik az embert?

Nem fogom most megtalálni a cikket, de ilyen profilképes statisztikát - más oldalon - tinderre kihegyezve - olvastam én is.
Lepődj meg, ott pont ellentétes dolgok jöttek ki, ha egy pasi például állattal vagy gyerekkel fotózkodik, az nem nyerő. Az utazós képek viszont nyerők, mert természetesek, az izmoskockahasképeket meg felejtsétek el.
...Na most, akkor döntsd el, hogy melyik igaz. :)
Én ezeket inkább amolyan érdekességként szoktam átfutni. A sok butuska statisztika között néha lehet egy-egy gyöngyszemre bukkanni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!