Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem lehet találni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet találni egy normális szeretőt?

Figyelt kérdés
Akivel néha találkozunk és jól érezzük magunkat.
2016. dec. 2. 08:49
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
33%
Nem értem minek RENDSZERES szerető. Tipikus női gondolkodás. Funkcióját tekintve a "kb minden nap más" is pont ugyanaz. Ezért nem találsz rendszereset. A férfiak teljesen máshogy állnak ehhez a témához. Ha van nekik rendszeres (értsd: ahová visszajárnak) akkor sem egy, hanem több.
2016. dec. 2. 09:24
 12/26 anonim ***** válasza:

Én is a kérdezővel értek egyet. A cél, nem a minél több partner. Egy megbízható, akivel, mondjuk heti szinten össze jár, 4-5 órára az ember és jól érzik magukat.

Azt én sem szerettem, hogy most ez, most az a nő tolja le a bugyit. Az ilyenek meg nincsenek fent a neten, vagy is társkeresőkön.

2016. dec. 2. 09:29
 13/26 anonim ***** válasza:
Mert te sem szereted, kérdező, ha akkor vesznek le a polcról, amikor akarnak.
2016. dec. 2. 09:30
 14/26 anonim ***** válasza:
Mert a normális ember kapcsolatot szeretne, nem pedig egy karrierista pitsát kurogatni.
2016. dec. 2. 09:31
 15/26 A kérdező kommentje:

Pontosan én is aszerint keresek, aki kapcsolatban van, valahogy azt a férfit komolyabban lehet venni. Meg ugye így azonos a helyzetünk. Nem is tudom lehet az a baj a rendszeressel, hogy félnek a lebukástól, ha meg egyszeri akkor gyorsan túl vannak rajta és elfelejtik. Akik személyesen szerettek volna velem ismerkedni ők nem voltak szimpatikusak nekem. Marad a net, több a lehetőség...persze mindenre.

Nem szeretem, ha akkor vesznek le a polcról...de ez, hogy kapcsolódik ide? Akkor találkozunk, ha mindkettőnknek jó nem?

:) Nem, nem vagyok karrierista:)

2016. dec. 2. 09:49
 16/26 anonim ***** válasza:
38%
Biztos mindenkinek egy ürítés elég is belőled. +szerintem senki nem akar nemibetegséget. Am 25/F
2016. dec. 2. 10:00
 17/26 anonim ***** válasza:
49%
#11 hülyeség, nekem sosem volt egyszerre egynél több szeretőm, egymás után igen.
2016. dec. 2. 10:02
 18/26 anonim ***** válasza:
0%
17. Pedig ha egymásra fektetnéd őket...Ejj, kispályás vagy
2016. dec. 2. 10:15
 19/26 anonim ***** válasza:
46%

"Miért nem lehet találni egy normális szeretőt?"

Szerető az, amikor valakinek van párja, de neki mégis egy harmadik fél kell és az a személy a szerető. Függetlenül attól, hogy tud-e a másik fél párjáról, vagy sem. A szerető tartása morális hulladék magatartást mutat. Tehát a válasz a kérdésedre az, hogy nincs. És ez a kérdés mutatja azt is, hogy milyen személy maga a kérdező.

Akivel néha találkozhatsz és jól érezheted magad az még nem szerető.

2016. dec. 2. 10:35
 20/26 anonim ***** válasza:

"Nem, nem vagyok karrierista:)"

Csak erkölcstelen.

2016. dec. 2. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!