Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez sok? /lent/

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez sok? /lent/

Figyelt kérdés
Van olyan nap amikor 4-szer recskázok. Egyszer mikor felkelek suli előtt, majd miután hazaérek a suliból, azután fürdéskor és van mikor alvás előtt is elverem egyszer. Nincs olyan nap hogy 2-szer el ne verném, ha nem többször! Átlag a napi három. Tudom h semmi bajom nem lesz tőle, de lassan már én érzem ugy h ez egy kicsit sok!
2010. ápr. 30. 23:01
1 2
 11/14 anonim válasza:

nem tudod hogy hol hallottad azt "edzés" dolgot, de az hülyeség....

az pedig hogy otthon egymás után is feláll az csak egy dolog mert amikor párkapcsolatban vay nem csak akkor kell hogy felálljon amikor te akarod hanem amikor a párod is....olyan kor meg gáz ha nem működik :S:S

2010. máj. 2. 19:46
 12/14 A kérdező kommentje:

Aha köszi szépen!

Akkor kicsit visszafogom magam. Mennyi a normális recskázás 1nap/1hét alatt?

2010. máj. 2. 22:20
 13/14 anonim válasza:
100%
Szerintem a napi egy az teljesen normális
2010. máj. 10. 22:32
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Talán a napi egy.
2010. máj. 10. 22:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!