Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira kívánom a szomszéd pasit, hogy már fáj! Én 30, ő 40? Honnan tudhatom?
Néha átjön ezért-azért, de annyira zavarban vagyok a saját vágyaimtól, gondolataimtól, hogy nagyon kimért és távolságtartó vagyok vele mindig. Nagyon gáz. Arról fantáziálok, hogy egy nap csak úgy átjön és időt nem adva a zavaromnak nekemesik és jól.... Mmmm...
Már ha csak eszembe jut elönt a forróság és benedvesedek...szó szerint égek a vágytól.
Nem tudom, hogy reagálna, ha éreztetném vele mi van bennem. Felsülni sem szeretnék.
De ha ő is erre vágyik, azt honnan tudhatom?
Nem hiszem hogy ha távolságtartón és kimért vagy vele és semmi jelét nem mutatod hogy nem kőzömbös számodra akkor lépne feléd !
Legalább valami kis plussz amiből értenè hogy tetszik neked !
Legyél merészebb és hidd el a vágyaidat meg is éled !
:) Nem egyszerű ez.
Amúgy köszönöm a tényleg jóérzésű és segítő privát sorokat is. Olyan rendesek vagytok. :)
De az helyzet, hogy ismerem a praktikákat, fejben tudom mit kellene/lehetne tennem, csak gyakorlatilag nem megy. Ez az aprócska bibi. :D
Illetve hülyén érezném magam, ha én kezdeményeznék és olyan jó lenne ha ő tenné meg amit kell.
Csak láthatja, hogy nem természetes a viselkedésem. Vagy nagy dolog azt várni egy férfitól, hogy észrevegye mi van?
Nem nagy dolog de a pasik sokszor nehezebben kapcsolnak. Lepj hozza es smarold le komolyan. Jol fog esni!
Amugy szingli? Vagy erezteti veled h tetszel neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!