Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a lányról?
Pont megfelelnék neked, és még pénzem is van elég.
De minek fárasztanám magam veled, ha óránként szaros 20 rongyért olyan luxusprostikat kaphatok meg, akik kb. mindenben többet nyújtanak, mint te? :)
A kérdező nem magáról ír, csak elfelejtette kirakni az idézőjelet...
Az ilyen kritériumokról pedig az a véleményem, hogy sok jóról marad le ezek miatt. De hogy még a szemszín is meghatározott, az egyenesen röhej.
Az utolsó válaszoló rádöbbentett, h mekkora faxszságot írtam. :D
A kérdezőnek igaza van! hajrá kérdező!
Mi a véleményem?
Kb leszarom, mindenki azt csinál amit akar.
"De minek fárasztanám magam veled, ha óránként szaros 20 rongyért olyan luxusprostikat kaphatok meg, akik kb. mindenben többet nyújtanak, mint te? :)"
20 rongyért ugyan nem kapsz meg luxusprostikat, max megsimogatják a buksidat. :D
nekem az a véleményem hogy nem lehet túl intelligens lány, ha ilyen értelmetlen kritériumai vannak. határozott, magabiztos, intim méret még oké. de a barna haj, szem, borosta már enyhén szólva röhejes.
én nem mondanám, hogy sok jóból kimaradsz emiatt, mert úgyse tudnád értékelni, illetve nem hiszem hogy te jónak gondolnád azokat a dolgokat. de alapvetően teljes mértékben hidegen hagynak az ilyen emberek, nekem mindegy. én nem foglalkozok vele és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!