Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a népszerű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a népszerű srácoknak mindent lehet, a kevésbé népszerűeket meg ugyanazokért a dolgokért elküldik, letiltják a lányok?

Figyelt kérdés

Pár éve voltam én is nagyon népszerű, és imádtak a lányok a "bunkó" dolgokért is mert milyen határozott vagyok, stb. Olvadtak értem.

Most néhány szerencsétlen esemény miatt gyakorlatilag értéktelen senki lettem, és azt vettem észre, hogy meg kellett változtatnom a személyiségemet mert a régi személyiségem miatt sorra tiltottak, távolodtak el tőlem az emberek. Kikérték tőlem, hogy ezt hogy képzelem.

Pedig régen nem hogy nem volt probléma de ugyanazok az emberek pont ezek miatt a dolgok miatt kedveltek, mert én "kimondom a dolgokat" "határozott vagyok"

Aha.

most meg "te mit képzelsz magadról XY?" és letilt

2016. nov. 30. 05:31
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszi a rosszindulatú, nyomorék válaszokat. (meg a normálisakat is) nem tudom milyen lehet annak az embernek a lelkivilága aki látatlanban úgy támad rá egy kérdéskiíróra, hogy egy kanál vízbe is belefojtaná. Köszi
2016. nov. 30. 07:43
 12/18 A kérdező kommentje:

Népszerűség alatt nem azt értem, hogy hollywoody sztár voltam, hanem azt, hogy nagyon sok ember, (és sok lány) állt hozzám (főleg lelkileg) közel, és számíthattam rájuk, stb, de azért bizonyos körökben is elismert voltam. Ez is egyfajta népszerűség.

Most meg alig van ilyen ember. A körökből meg lemorzsolódtam.

2016. nov. 30. 07:50
 13/18 A kérdező kommentje:
De miért is várom, hogy ezt felfogja az, akinek a napi boldogságát az tölti ki, hogy egy nyitott kérdésbe teljes testtel, minden bánatával, nyomorával beleköthet.
2016. nov. 30. 07:51
 14/18 anonim ***** válasza:
86%
Par eve nyilvan a 15 evesek koreben meno voltal a nyomi stilusoddal, de az emberek korulotted felnottek, es ma mar erre senki nem vevo. Talan probalj te is felnoni.
2016. nov. 30. 07:59
 15/18 anonim ***** válasza:
14. Mondjuk még ez is előfordulhat.
2016. nov. 30. 08:34
 16/18 anonim ***** válasza:
75%

Aha. De te mondhatod a válaszokra, hogy nyomorékok. Csak téged ne bántson senki. Vicces vagy.

Amúgy lányként én is azt mondom, hogy amit kamaszkoromban jópofának tartottam egy pasitól, az most fiatal felnőttként kiakaszt. Neked is fel kéne nőnöd, és egyből nem utálna ki a környezeted.

Az se mindegy, hogy milyen kapcsolatban vagy az illetővel. Pl nekem közeli haverral belefér a "rohadj meg" és társai, meg mindenféle piszkálódás, de ha olyasvalaki jönne ilyenekkel, aki csak régen állt közel hozzám, azt én se annyira tolerálnám. Szerintem nyilvánvaló, hogy más stílusban kell beszélni egy közeli baráttal, meg egy volt baráttal, aki nem áll már közel az emberhez.

2016. nov. 30. 10:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha írnát 1-2 példát olyan megnyilvánulásodra, ami régen jópofa volt most meg kiakasztó, akkor abból könnyebben meg tudnánk mondani, hogy tulajdonképpen mi a gond vele.
2016. nov. 30. 10:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is az lehet amit többen írtak. A többiek felnőttek te pedig nem.
2016. nov. 30. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!